Scootmobiel compact


Deze scootmobiel is uniek in zijn soort. De scootmobiel is opvouwbaar en u kunt hem zelfs zo klein opvouwen dat dit model in iedere auto past. Zelfs inchecken in een vliegtuig behoort tot de mogelijkheden. Dit komt enerzijds door het formaat, maar ook zeker door het geringe gewicht van slechts 26 kg. De actieradius van de scootmobiel is 18 km.
 ● Zeer compact op te vouwen
 ● Gewicht: 26 kg
 ● Afmetingen: 52 cm x 43.5 cm x 64 cm (LxBxH)
 ● Leverbaar in twee kleuren


Opvouwbare scootmobiel
Deze opvouwbare scootmobiel kenmerkt zich door het slimme en compacte ontwerp. Door een goed doordacht vouwsysteem is de scootmobiel met een simpele handeling op te vouwen. Het systeem maakt het mogelijk om de scootmobiel in ongeveer 10 seconden in of uit te klappen. In de opgevouwen modus kan deze scootmobiel in vrijwel iedere autokofferbak. De scootmobiel compact is een vierwieler met de voordelen van een driewieler; stabiel maar nét even meer wendbaarder dan een traditionele vierwiel scootmobiel. Ook heeft hij een kortere draaicirkel, wat erg handig is binnenshuis maar wel stabiel en comfortabel.
Accu van de scootmobiel compact
De Scootmobiel compact is voorzien van een hoogwaardige Lithium Ion cassette welke eenvoudig uitneembaar is. Voor het transport is het niet vereist om deze uit te nemen, maar het is wel mogelijk om het totaal gewicht nog verder te reduceren. Doordat de accu uitneembaar is, kunt u eventueel ook een tweede accu aanschaffen waardoor de actieradius verdubbeld kan worden.
Dashboard
Het bedieningspaneel van de Scootmobiel Compact is duidelijk afleesbaar en makkelijk te bedienen. De accu indicatiemeter geeft het stroomniveau van de accu aan. Met de snelheidsregelaar kunt u eenvoudig de maximum snelheid instellen. Bediening geschiedt middels een wig-wag systeem, waarbij het heel eenvoudig is om voor- of achteruit te rijden. Remmen doet de scootmobiel compact automatisch doordat deze is voorzien van een automatische elektromagnetische rem.
Draagkoffer
Standaard wordt de scootmobiel compact geleverd met een reiskoffer van hoogwaardig, slagvast polycarbonaat. Deze koffer is speciaal voor de scootmobiel compact ontworpen en is uniek in zijn soort; uw kostbaar bezit kan veilig vervoerd worden zonder risico op beschadigingen. Door de 4 zwenkwieltjes is de koffer eenvoudig te verplaatsen.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de scootmobiel compact? Neem dan even contact met ons op via ons telefoonnummer: 0346 700 230. Wij beantwoorden graag al uw vragen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: 23
 ● SKU (eigen artikel code): scootmobiel-yoga
 ● Maat: 59 cm


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 2.099
  • Datum plaatsing 24-06-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Healthcare Company B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 24-04-2020
  • Plaatsnaam Stichtse Vecht
  • Telefoon 085 - 021 24 24
  • Bekeken 112 x
  • Snelcode info 23073585
Financieren