Sterling S425


De Sterling S425 is een zeer krachtige scootmobiel. Dankzij de twee sterke accu's van 55Ah heeft de scootmobiel een riante actieradius van 42km. De S-serie scootmobielen van Sterling kenmerken zich door de sublieme rijeigenschappen en nette afwerking. Standaard is de Sterling S425 voorzien van heldere LED verlichting en uitstekende vering voor meer comfort met een maximale snelheid van 12 km/u.  ● Voorzien van 2x 55 Ah accu's
 ● Maximale snelheid: 12 km pu
 ● Actieradius: ± 42 km
 ● Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg


Sterling S425 luxe scootmobiel
De Sterling S425 is het compacte model uit de S-serie. Deze scootmobiel is voorzien van veel comfort en luxe. Zo is de S425 standaard voorzien van heldere LED verlichting. Dankzij de energiezuinige LED verlichting blijft er meer spanning over voor de motor zodat de scootmobiel een zo groot mogelijke actieradius heeft. De scootmobiel is voorzien van comfortabele vering op de wielen. Dankzij deze vering kunt u gerust over oneffenheden in het wegdek rijden zonder dat u hier veel last van ondervindt. De Sterling S425 kan obstakels nemen tot een maximum hoogte van 10cm. Zo kunt u vrijwel iedere stoep oprijden met de scootmobiel.
De zitting
De zitting van de Sterling S425 scootmobiel is gemaakt van hoogwaardig skyleer. De stoel is voorzien van armleuningen en is volledig draaibaar. Een draaibare stoel vergemakkelijkt het in- en uitstappen. Uiteraard zijn ook de zithoogte, zitdiepte en rugleuning verstelbaar.
Veiligheid
Bij Sterling staat de veiligheid van de gebruiker altijd voorop. Ondanks dat de scootmobiel zeer stabiel is en uitstekende rijeigenschappen heeft kan de stabiliteit altijd veranderen tijdens het nemen van een obstakel op de weg. Sterling lost dit op door het gebruik van actieve anti-tip wielen. Dit zijn wieltjes aan de achterkant van de scootmobiel die ervoor zorgen dat de scootmobiel nooit kan omklappen. De wieltjes bewegen mee zodra u over een obstakel rijdt.
Technische specificaties:  ● Snelheid: 12 km/h
 ● Actieradius: 42 km (afhankelijk van omstandigheden als: gewicht gebruiker, weer, snelheid, etc)
 ● Maximale gebruikersgewicht : 150 kg
 ● Voorzien van vering rondom
 ● Totale lengte: 135 cm
 ● Totale breedte: 66 cm
 ● Totaal gewicht: 117 kg
 ● Draaicirkel: 200 cm
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): sterling-s425
 ● Maat: 45 cm - 50 cm (instelbaar)


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 2.749
  • Datum plaatsing 24-07-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Healthcare Company B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 24-04-2020
  • Plaatsnaam Stichtse Vecht
  • Telefoon 085 - 021 24 24
  • Bekeken 49 x
  • Snelcode info 23073694
Financieren