EPC MINI KN95 mondkapje voor kinderen EPC mini size S


NU BTW VRIJ !

Kindermondkapje

Een 4-laags FFP2 (KN95) gecertificeerd mondkapje speciaal gemaakt voor kinderen. Een masker met een 4-laags hoge kwaliteit filter. Vervaardigd in een fabriek die al vele jaren maskers maakt. 

We komen steeds vaker in situaties waarin ook kinderen een masker moeten dragen. Tot nu toe waren er voornamelijk maskers voor volwassenen op de markt. Gelukkig zijn er nu ook mini maskers beschikbaar voor kinderen.

Door het ventiel kunnen kinderen makkelijk ademen, de warme uitgeblazen adem blijft niet in het masker hangen maar wordt afgevoerd. Het masker zit comfortabel en is daardoor ook voor jonge kinderen fijn om te dragen. Er is gebruik gemaakt van zachte randen om verwondingen te voorkomen. De zachte verstelbare neusclip zorgt ervoor dat het masker goed aansluit om de kleine neus van kinderen. Met de bijgeleverde clipjes kunnen de bandjes in elk gewenste maat gesteld worden zodat het masker niet afzakt.

Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

De maskers zijn per stuk verpakt. 

Als u interesse heeft in grote aantallen of groothandelsprijzen neemt u dan contact op met onze groothandel via info@hovin.com


Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!
 
Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: 010 - 484 37 52
E-mail: info@urbangardeningstore.nl

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: EPC
 ● Import prijs: € 1,19


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice