FFP2 Mondmasker 5 stuks Per pack van 5


NU BTW VRIJ !

De classificatie KN95 is gelijkwaardig aan de Europese FFP2 classificatie.

Tegenwoordig worden maskers aangeboden met mooie printjes. Vaak bieden deze maskers niet voldoende bescherming maar deze FFP2 maskers wel.

Dit CE gecertificeerde FFP2 mondmasker heeft actieve koolstof laag en filtert op die manier virussen, bacteriën, stof en geur. Het mondkapje bestaat uit 5 verschillende filter lagen die samen een superieure bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf.

Bij het maken van het masker is naast bescherming ook gedacht aan het gemak en draagcomfort zodat het masker voor langere tijd gedragen kan worden zonder dat het vervelend wordt. 

De buigzame neusclip zorgt dat het masker goed afsluit rond uw neus voor volledige bescherming. De elastische banden zijn extra rekbaar en daardoor voor iedereen geschikt, vriendelijk voor de huid en comfortabel om te dragen.

Gemaakt van hoge kwaliteitsstof en ultra fijn filtermateriaal voor meer bescherming. Opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. 

Per 5 stuks vacuum verpakt in plastic. 

 


Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!
 
Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: 010 - 484 37 52
E-mail: info@urbangardeningstore.nl

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 1,95


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice