Pelletkachel Dielle Grecale 50 Budgetliner

Deze pelletkachel is alleen verkrijgbaar in de kleur B10 Mat Zwart

Pelletkachel met een sober en compact ontwerp, geschikt voor elk type omgeving en meubilair. Zijkanten en deur in gecoat staal, verkrijgbaar in 4 kleuren. Het is ook mogelijk om verschillende accessoires te combineren door te kiezen uit een groot aantal opties.Technische gegevens Dielle Grecale 50 Budgetliner
- Globaal vermogen: 2.9-6.5 kW

- Nominaal vermogen: 2.5-5.5 kW

- Verbruik per uur: 0.6-1.3 kg

- Rendement: 85-89.5%

- Tankinhoud: 22.2 ltr

- Verwarmbare ruimte (indicatief i.v.m. bouwtype en warmteverlies): 135m3

- Emissie CO (13% O2): 0.009117

Bodemvoeder Dielle pelletkachel
De Dielle pelletkachel werkt met een gepatenteerde bodemvoeder, dit houdt in dat de pellets via de onderkant in een open branderpot worden aangevoerd, op deze manier worden de pellets eerst gelijkmatig na-gedroogd en voorverwarmd zonder het verbrandingsproces te verstoren.
Dit zorgt voor een gelijkmatige ontgassing en een volledige verbranding met een mooier en rustiger vlammenspel.


 ● Automatische reiniging. Door aanvoer van nieuwe pellets worden de na-gesintelde asresten over de brandring heen geduwd en valt vervolgens in de aslade. Hierdoor geen handmatige of ingewikkelde systemen om een branderbak schoon te houden.
 ● Minder Asresten. Er ontstaat minder uitstoot (Reductie tot wel 53% ten opzichte van de traditionele pelletkachels).
 ● Geen verstoring van het verbrandingsproces zoals bij pelletkachels waar de pellets van bovenaf in een branderbakje worden gegooid.
 ● Rustiger en een natuurlijker vlammenspel.
 ● Ook in lage vermogenskeuzes een mooi vlambeeld met de bodemvoeder. Door de unieke eigenschappen van het systeem ervaart u ook in de lage vermogenskeuzes een rustig en natuurlijk vlambeeld.


Ook heeft de bodemvoeder voordelen bij de Stand-by of eco-modus. Als de temperatuur van bijvoorbeeld uw woonkamer de ingestelde temperatuur bereikt gaat de kachel in stand-by modus, dan gaat de kachel langzaam uitdoven. Tijdens de stand-by periode worden er geen pellets verbruikt. Doormiddel van het uitdoven zullen de gloeiende delen langere tijd onder in de branderpot bewaard blijven. Hierdoor kan de bodemvoeder meteen en een snellere doorstart maken en hoeft met een Dielle pelletkachel niet te wachten op een koel en reinigings-fase als met een traditionele pelletkachel.


Leasen is mogelijk - Showroom 6 dagen per week geopend - Rechtstreeks bij de groothandel bestellen -Vakkundige installatie service - achteraf betalen mogelijk - betaal in termijnen

Wanneer u interesse heeft in onze producten kunt u gerust contact met ons opnemen of het product direct bestellen op de website. Wanneer een kundige installatie noodzakelijk is nemen wij alsnog contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. Indien gewenst brengen wij u in contact met uw dichtstbijzijnde installateur.

Wij maken onder andere gebruik van een door ons geselecteerd en tevens groot dealernetwerk, Door dit netwerk gaat het aanschaffen van een pelletkachel, infraroodpaneel, rookkanaal of grillring altijd gepaard met een stuk zekerheid, dit omdat de dealer bij ons wordt voorzien van een training en daarnaast ook up to date wordt gehouden voor deze technieken.

AAA-ECO B.V.
Kaagstraat 13 
8102 GZ Raalte
0572-354250
info@aaaeco.nl

Openingstijden showroom:
Maandag 9:00-17:00
Dinsdag 9:00-17:00
Woensdag 9:00-17:00
Donderdag 9:00-17:00
Vrijdag 9:00-17:00
Zaterdag 10:00-16:00

Meer weten? Klik op de link of neem contact met ons op!
We helpen je graag verder, neem contact met op met een van onze adviseurs of mail ons op info@aaaeco.nl. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Dielle
 ● SKU (eigen artikel code): 431693942
 ● Import prijs: € 0,00


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 15-09-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder AAA-ECO B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 15-04-2020
  • Plaatsnaam Raalte / Olst-Wijhe
  • Telefoon 0572-354250
  • Bekeken 30 x
  • Snelcode info 23128365

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice