Prachtig chalet midden in de natuur in Zeeland te koop


Prachtig chalet midden in de natuur in Zeeland te koop 

Een nieuw deel van ons eiland ontdekken? 
Dit is Schouwen-Duiveland op z’n best. Op camping ‘t Sluitgat trek je je terug van alle drukte op ons toeristische eiland, je kunt de Oosterschelde horen als de vogels in het krekengebied niet te hard fluiten. Ouwerkerk is een klein en gezellig dorpje met een mooie dorpsring en gezellig eetcafe. Wil je wat meer keuze, fiets dan binnen 10 minuten naar Zierikzee. Deze prachtige vestingstad heeft heel veel te bieden en dankzij haar rijke historie ziet het er sprookjesachtig uit! 
Het chalet wordt na het plaatsen aangesloten, de onderzijden afgewerkt met gewolmaniseerd hout en brede trappen worden voor de entrees geplaatst. De tuin kan naar eigen wens en indeling worden aangelegd.  

In het chalet bevinden zich twee slaapkamers, een ruime ouderslaapkamer met kastenwand en een tweede slaapkamer met twee eenpersoons kajuitbedden. Door de vele ramen en het hoge plafond voelt de woonkamer erg ruim, en het barretje aan het keukenblok zorgt voor een speelse indeling. In de betegelde badkamer is een douche, wastafel en toilet.  
Ben je benieuwd geworden? Bel of mail ons en we laten je het chalet en het plekje graag zien! 

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Lengte opbouw: 10,00 m
 ● Merk: Overige merken
 ● Slaapplaatsen: 4


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 39.995
  • Datum plaatsing 22-05-20
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder de stacaravanmakelaar ZEE…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 15-10-2012
  • Plaatsnaam Schouwen-Duiveland / Tholen
  • Telefoon 0653931840
  • Bekeken 10 x
  • Snelcode info 23133138
Financieren
Verzekeren