iHealth Wave Wireless Activitytracker

iHealth Wave Activity Tracker
De activitytracker van iHealth houdt verschillende activiteiten bij zoals het aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en uw slaapgedrag. Daarnaast is de activity tracker van iHealth speciaal ontworpen voor zwemmen. De iHealth Wave herkent automatisch wanneer er wordt gezwommen en herkent maar liefst 3 slagen (Schoolslag, vrije slag en rugslag) en is stof- en waterdicht tot 30 meter. Dit maakt het een veelzijdig zwemhorloge.

Alle gemeten resultaten zijn direct op de iHealth Wave af te lezen, en worden eveneens automatisch geüpload naar uw smartphone. Er wordt direct na iedere zwem- of wandelsessie op het scherm een activiteitenrapport weergegeven.


Verwisselbare armbandEen extraatje van de iHealth Wave is de eenvoudig verwisselbare armband. De iHealth Wave wordt standaard geleverd met een blauwe en een zwarte armband.


Ingebouwde wekkerDe iHealth Wave heeft een discrete wekkerfunctie, welke middels een trilalarm wordt geactiveerd. Hiermee wordt u op de juiste tijd gewekt.


iHealth MyVitals appSynchroniseer alle gegevens automatisch van uw iHealth Wave met de gratis meegeleverde iHealth MyVitals app. De handige app werkt op iOS en Android en is zeer eenvoudig in gebruik. Door middel van de overzichtelijke grafieken en diagrammen leest u in één oogopslag de door u gemeten resultaten af. Hierbij krijgt u een goed inzicht in uw activiteiten zoals wandelen, zwemmen en uw slaapgedrag. Motiveer uzelf om uw dagelijkse activiteiten te verhogen door de resultaten op het iHealth Wave-scherm te bekijken, of in de MyVitals app.Kenmerken: Waterdicht tot 30 meter Gratis iHealth MyVitals app Verwisselbaar bandje Speciaal ontwikkeld voor zwemmen Specificaties:

 ● Fabrieksgarantie: 2 jaar
 ● Afmetingen: 37 x 150 x 37 mm

 ● Afmetingen klok: 46 x 13 x 46 mm
 ● Gewicht: 35 gram

 ● Shockproof: Ja
 ● Waterdicht: Ja, tot 30 meter
 ● Stofdicht: Ja
 ● Touchscreen: Ja
 ● Caloriemeting: Ja
 ● Afstandsmeter: Ja
 ● Stappenteller: Ja
 ● Slaapmeting: Ja
 ● Merk: iHealth


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 855111003965
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): Wave AM4


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 59,95
  • Datum plaatsing 16-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Pucshop.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 22-06-2020
  • Plaatsnaam Boxmeer / Sint Anthonis
  • Telefoon 085 - 225 08 84
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 23377687
Bezorgservice