Automaterialen auto accessoires voor honden nu SALE -35%


Hier vind je alles om de autorit met uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Deze handige en praktische auto-accessoires zijn onmisbaar voor het veilig een comfortabel vervoeren van je hond. Zachte autodekens, stevige gordels, praktische loopplanken en nog veel meer. Alle aanbiedingen voor auto accessoires zijn geselecteerd voor je door Chewies dierenwinkel.

Automaterialen auto accessoires hond veilig onderweg

Hier vind je alles om de autorit met uw hond zo aangenaam mogelijk te maken. Deze handige en praktische auto-accessoires zijn onmisbaar voor het veilig een comfortabel vervoeren van je hond. Zachte autodekens, stevige gordels, praktische loopplanken en nog veel meer. Alle aanbiedingen voor auto accessoires zijn geselecteerd voor je door Chewies dierenwinkel.

Accessoires voor de auto

Niets is leuker en gezelliger dan samen op stap te gaan met uw hond! Een aantal handige honden accessoires voor onderweg kunnen hierbij helpen om de rit zo aangenaam en zo veilig mogelijk te maken. Een hondengordel kan bijvoorbeeld gebruikt worden indien uw hond niet graag in een hondenbench zit. Of een kofferbakbescherming zodat eventueel vuile pootafdrukken of haaruitval gemakkelijk proper te maken zijn. Ook een hondenloopplank om makkelijk in en uit te stappen is een onmisbaar product voor honden!

Tijdens lange autoritten is het aangeraden om af en toe uw hond wat water te laten drinken om uitdroging te voorkomen. Een handig opvouwbaar drinkzakje of een road refresher zijn hiervoor ideaal.
Moet uw hond even wachten in de auto terwijl u enkele minuutjes weg bent? Met het kofferbakslot kan er steeds frisse lucht en zuurstof binnen. Het slot is universeel en past op alle koffers. Een onmisbare accessoire voor in de zomer!!! Elke hondenliefhebber zou er één moeten hebben.

Een hondenrek maakt het transport van honden in de auto veel veiliger. De hier aangeboden veiligheidsrekken passen voor de meest standaard autotypen. Hondenrekken zijn tenslotte gemaakt voor de veiligheid van uw hond, maar ook die van uzelf en uw medepassagiers. Onze hondenrekken zorgen ervoor dat uw huisdier altijd veilig achterin de auto blijft, zelfs als hij héél graag bij u vooraan wilt zitten en daar zijn uiterste best voor doet. Onze hondenrekken houden uw hond veilig achteraan zodat u niet afgeleid bent tijdens het rijden.

In een aantal landen is tevens verplicht om honden te vervoeren achter een hondenrek, in een hondenbox, -kooi of -bench of vastgebonden achterin de auto.Kijk hiervoor in onze categorie autobenches. Neem een kijkje bij al onze auto-accessoires voor alle aanbiedingen voor een veilige autorit met je hond.
Controleer de landen waar u doorheen of naartoe rijdt met uw hond, wetgeving hebben op het gebied van huisdierenvervoer. In sommige landen gelden andere regels dan bij ons en bestaat de mogelijkheid dat u een flinke boete krijgt, of dat u moet stoppen totdat de hond veilig in de auto zit.

Accessoires om de hond in auto te vervoeren.Chewies Dierenwinkel XL 
Rodenrijseweg 297-299-301
2651 BS Berkel en Rodenrijs

Gespecialiseerde fysieke winkel voor hondenbenches, honden loopplanken en natuurlijk hondenvoer (alles voor uw pup).

Online specialisaties : Autobenches, brit en carnilove honden- en kattenvoer, Hondenloopplanken, hondenbenches, Snobbs hondenmanden , kippenhokken en konijnenhokken.

Telefoon : 010 - 795 29 47
Voor actuele openingstijden zie onze website www.chewiesdierenwinkel.nl


 ● Vandaag besteld voor 23:59 uur, morgen in huis.
 ● 25.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.
 ● De grootste, goedkoopste en snelste Dierenwinkel.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Type: Overige typen
 ● Type1: onderweg
 ● Unieke Code CPS: Auto materiaal hond


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 3,95
  • Datum plaatsing 23-09-22
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Chewies nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-11-2012
  • Plaatsnaam Lansingerland
  • Telefoon 0107952947
  • Bekeken 31 x
  • Snelcode info 23388495
Bezorgservice