Wahoo | Elemnt Roam Gps | Fietscomputer per stuk

De nieuwe ELEMNT ROAM is de nieuwste toevoeging aan de ELEMNT collectie van Wahoo. Kristalheldere kleuren, gemaakt van Gorilla Glass.
ROAM is makkelijk in gebruik door de gratis begeleidende smartphone app om je instellingen aan te passen, trainingsschema's te configureren en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis op en synchroniseer je trainingen automatisch naar je training apps.
Levendige en kristalheldere kleuren op een 2,7" scherm gemaakt van Gorilla Glass zorgen ervoor dat je je gegevens en route beter kunt zien dan ooit tijdens je rit.

ELEMNT COMPANION APP:


 ● Gebruik de simpele interface van je smartphone via de begeleidende app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren, en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis makkelijk op en synchroniseer je trainingen automatisch met je favoriete trainingsapps.


 

SMART NAVIGATION:


 ● Navigeer naar een opgeslagen locatie of een punt op de kaart direct op ELEMNT ROAM. Vind de meest directe route en wordt automatisch teruggeleid naar je originele route mocht je afwijken.
Andere nieuwe functies op de ROAM zijn onder meer omgevingslichtsensor die automatisch de achtergrondverlichting van het scherm in-of uitschakelt en de helderheid van het scherm en Quick Look-leds aanpast door veranderende lichtomstandigheden, binnen of buiten; en een geïntegreerde buitenmontage (patent aangevraagd) die de ROAM een slank uiterlijk geeft. De ROAM interface bevat verschillende nieuwe Smart Navigation-functies die rechtstreeks op de computer toegankelijk zijn, waaronder:
 ● Get Me Started; Navigeert fietsers naar het begin van hun route.
 ● Back on Track; Navigeert feiters terug naar hun route als ze een verkeerde afslag nemen.
 ● Take Me To; Hiermee kunnen fietsers een locatie op hun ROAM selecteren met behulp van de nieuwe functie voor in- en uitzoomen en een routebeschrijving naar die locatie opvragen.
 ● Saved Locations; Gemakkelijke routes naar locaties die zijn opgeslagen op de ROAM.
 ● Route to Start; Vind de kortste route terug naar het begin van je rit.
 ● Retrace Route; Keer gemakkelijk om tijdens je route naar het begin punt via de originele route.


COLOR SCREEN:


 ● Levendig, kristalheldere kleuren 2.7" (68.6mm) op een scherm van Gorilla Glas zorgen ervoor dat je je gegevens en route makkelijker kunt zien.


QUICKLOOK LEDS:


 ● Quicklook LED's zorgt ervoor dat je op een heldere en snelle manier je kracht, hartslag, en snelheid kunt meten en berichten route-aanwijzingen binnen krijgt. 


PERFECT VIEW ZOOM:


 ● Gemakkelijk toegang tot de knoppen aan de zijkant zorgt ervoor dat je kan in- en uit kan zoomen uit samengestelde gegevensvelden met slecht één aanraking.


STRAVA LIVE SEGMENTS:


 ● Integreert met Strava Live Segments om je te waarschuwen voor het segment begint. Het toont de voortgang van de status voor je goal en geeft een unieke Final Push wanneer je dicht bij het halen van je PR bent.


TURN-BY-TURN:


 ● Ontvang nieuwe aanwijzingen op het scherm voor routes of gebruik de Take Me Anywhere functie om een geoptimaliseerde fietsroute te generen met nauwkeurige route aanwijzingen. 


CALL & TEXT:


 ● Ontvang telefoontjes, berichten en e-mail meldingen tijdens je dit (of zet dit uit door de 'niet storen' modus aan te zetten).


LIVE TRACKING:


 ● Lokaliseer vrienden en andere ELEMNT gebruikers met je huidige locatie op je kaart of deel je locatie met vrienden door berichten of e-mail.


KICK CONTROL:


 ● Koppel met KICKR Smart Trainers zodat je in vier verschillende modi kunt trainen: Route Simulation, ERG, Level of Passive om je training te registeren die door een andere app wordt beheerd.


SPECIFICATIES:


 ● Afmetingen: 2.3 x 3.5 x 0.7 in. // 58.4 x 89 x 17.8 mm
 ● Gewicht: 3.3 oz. // 93.5 grams
 ● Scherm: 2.7 in. // 68.58 mm
 ● Batterij: 17 uur


HARDWARE INTEGRATIES:


 ● Shimano Di2
 ● SRAM RED
 ● Campagnolo
 ● FSA


SOFTWARE INTEGRATIES:


 ● Strava
 ● RideWithGPS
 ● Komoot
 ● Best Bike Split
 ● Training Peaks
 ● Today's Plan
 ● Singletracks
 ● MTB Project
 ● En meer!


COMPATIBILITEIT:


 ● iPhone 4S of nieuwer
 ● De meeste Android apparaten met versie 4.3 of nieuwer


IN DE DOOS:


 ● ELEMNT ROAM
Out-Front Mount
Stem Mount
Snelstart gidsGratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0853988006652
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: WAHOO
 ● SKU (eigen artikel code): WFCC4
 ● Type: Overige typen
 ● Import prijs: € 349,00


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 349
  • Datum plaatsing 13-01-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder TriathlonWorld
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 01-10-2019
  • Plaatsnaam Den Haag
  • Telefoon 0707370250
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 23662178
Bezorgservice