Brodit houder/lader Apple iPad Mini 2/ Mini 3 Sig. Plug LOC…

Deze houder moet worden gebruikt wanneer het apparaat uw iPad Mini extra veilig op zijn plaats wilt hebben en nog steeds gemakkelijk toegankelijk wilt zijn. De houder is crashtested en goedgekeurd voor gebruik op brodit's hoofdsteun mount. De houder is uitgerust met een sigaretten-plug voor aansluiting op het 12 Volt stopcontact van het voertuig, zodat u altijd een opgeladen batterij hebt!

Lengte van de laadkabel: 123 cm.

De houder is gemaakt van extra sterk plastic en is voorzien van een vergrendeling. De houder is op een kantelbare draaischijf gemonteerd. Dit betekent dat u de hoek aanpassen om lichtreflectie op het scherm te voorkomen. U eenvoudig schakelen tussen portret en liggend modus door het draaien van de houder in de gewenste positie.

Tablets (Surfpads) mogen niet op het dashboard van een auto worden geïnstalleerd als ze de besturingselementen voor de weergave of de bloktoets blokkeren. ProClip (Brodit's voertuig montage beugel) is ontworpen voor de installatie van kleinere apparaten zoals mobiele telefoons en GPS-apparaten, ProClip is niet ontworpen voor grote apparaten zoals tablets. In sommige voertuigen heeft de ProClip een extra stevige pasvorm en kan vervolgens ook worden gebruikt voor de installatie van een tablet. Als u een tablet op het dashboard van de auto wilt plaatsen, moet elke combinatie van tablet-auto door u in detail worden onderzocht om te bepalen of een dergelijke installatie in het specifieke case mogelijk is. Er moet rekening worden gehouden met de positie en hoe stevig de ProClip op zijn plaats is, evenals de grootte van de tablet die u wilt gebruiken. Brodit zal geen aanbevelingen geven voor dergelijke installaties.

Een installatie van een tablet op het dashboard van een voertuig gebeurt altijd op eigen verantwoordelijkheid van de klant. Brodit raadt aan om tablets te gebruiken op de hoofdsteun van de auto, geïnstalleerd op een Brodit hoofdsteun mount. Instructies
Lees alle instructies en kijk naar de foto's voordat u de houder bevestigt.

1. Maak de schroef los in het midden van de houder, zodat u de kantelbare bevestigingsplaat op de achterzijde kan verwijderen. Plaats de bevestigingsplaat op de gewenste positie. Schroef de bevestigingsplaat op zijn plaats met de meegeleverde schroeven. Plaats de houder over de bevestigingsplaat zodat de schroef in het gat in de tilt swivel (kantel- en draaibare adapter) past. Schroef de houder op de bevestigingsplaat. Draai de schroef aan zodat de houder stevig op zijn plaats is, maar nog steeds kan worden aangepast.

2. Schuif het apparaat voorzichtig zijwaarts in de houder. Druk het slot zijwaarts op het linkergedeelte van de houder. Druk op de knop om te vergrendelen.

3. Gebruik de bijgevoegde sleutel om het slot te openen. Verwijder het slot door het zijwaarts van de houder weg te draaien. Schuif het apparaat voorzichtig zijwaarts uit de houder.

4. De houder is op zijn plaats. Schakel tussen portret- en landschapsmodus door de houder in de gewenste positie te zetten. ● 14 dagen zichttermijn
 ● Snel geleverd
 ● Grote eigen voorraad
 ● Kundig advies
 ● Gratis afhalen mogelijk
 ● Laten inbouwen mogelijk


Brodtstore.nl is een webshop voor inbouw van telefoon en tablethouders. Tevens hebben wij een inbouwstation in Naarden.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: BroditStore
 ● SKU (eigen artikel code): 535584
 ● Type: Offered


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 97,98
  • Datum plaatsing 13-01-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder BroditStore.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 24-04-2019
  • Plaatsnaam Gooise Meren
  • Telefoon 035-6952291
  • Bekeken 6 x
  • Snelcode info 23663341
Bezorgservice