Lionelo autostoel Neal I-Size met isoFix Green Turquoise (1…


Is jouw kind uitgegroeid uit de huidige autostoel of ben je op zoek naar een goede en veilige autostoel om je kind in te vervoeren? Lionelo Neal i-Size is de perfecte autostoel voor kinderen die overgaan naar de volgende leeftijds categorie.

Lionelo Neal is een i-Size goedgekeurd autostoeltje . Ontworpen voor kinderen in de groeigroep 100-150 cm , wat overeenkomt met de 2e en 3e gewichtsgroep (15-25 kg en 22-36 kg). Dankzij de volledige aanpassing is het mogelijk om het zitje aan te passen aan de huidige behoeften van het kind. De modulaire structuur, toegepaste oplossingen en kwaliteit van de materialen, die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zullen een gemakkelijke manier zijn om kinderen tot 10-12 jaar te vervoeren. 
Comfort
Lionelo Neal heeft een diepe stoel met extra verstevigingen in het lendengedeelte , die de ruggengraat van de peuter verzorgt. De brede rugleuning en extra schuimvulling op de stoel verbeteren het comfort, en de 3-staps aanpassing die in de basis is ingebouwd, maakt de stoel aanpasbaar aan de behoeften van een opgroeiend kind. Dankzij de 14-voudigehoogteverstelling van de hoofdsteun past Neal zich aan elk lichaamstype aan en groeit hij met je kindje mee.
Kwaliteit is belangrijk
Het huidvriendelijke materiaal van het Neal-model is perfect voor lange reizen. Het autostoeltje is voorzien van een efficiënt ventilatiesysteem op de rugleuning, wat overmatig zweten en oververhitting vermindert. Ook de vulling verdient aandacht. Bekleding kan gemakkelijk worden verwijderd en gewassen op 30 ° bij zwaardere vervuiling. Neutrale grijstinten zien er goed uit op elke auto en zullen jarenlang niet uit de mode raken.
De hoogste veiligheidsnorm
Vele jaren van onderzoek uitgevoerd door gerenommeerde centra over de hele wereld hebben geleid tot de totstandkoming van de i-Size-goedkeuringsnorm . Deze hoogste veiligheidsnorm wordt toegekend aan producten na rigoureuze crashtests (voorkant, achterkant en zijkant). I-Size autostoeltjes onderscheiden zich ook door een betere pasvorm door de lengte van het kind , niet door het gewicht. Het Neal-model heeft zowel een reeks interne inspecties als tests ondergaan bij het onafhankelijke RDW-certificatielaboratorium . Het voldoet volledig aan de ECE 129-veiligheidsnorm . 

De constructie van de stoel en de gebruikte oplossingen garanderen de hoogste veiligheidsnorm voor kinderen. De duurzame structuur wordt gekenmerkt door energie-intensieve materialen en de brede, verdiepte hoofdsteun met zijbescherming verhoogt de veiligheid aanzienlijk en absorbeert de kracht van een zij- of achteraanrijding, waardoor het hoofd en de schouders worden beschermd . 
Dubbel ISOFIX-beveiligingssysteem
ISOFIX maakt een duurzame en snelle montage in de auto mogelijk. Dit systeem vermindert de krachten die op het kind inwerken bij plotseling remmen of een aanrijding. Het dubbele beveiligingssysteem , gebaseerd op twee knoppen, elimineert het ongewenst losraken van de stoel uit de juiste positie en verhoogt het beschermingsniveau van de jongste passagier aanzienlijk.
Kenmerken van de Lionelo Neal autostoel 

 ● Geschikt voor kinderen van 100 tot 150 cm ( 3,5 tot 12 jr)
 ● Voldoet aan de strengste i-Size veiligheidsnormen
 ● Eenvoudige montage door geïntegreerd Isofix systeem
 ● Montage met 3-punts gordel
 ● Rugleuning in 3 posities verstelbaar
 ● Hoofdsteun verstelbaar in 14 verschillende hoogtes
 ● Optimale zijwaartse bescherming
 ● Bekleding wasbaar

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5903771700528
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Lionelo
 ● SKU (eigen artikel code): 5141


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 119,95
  • Datum plaatsing 12-06-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Baby & Koter
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 13-12-2017
  • Plaatsnaam Amersfoort
  • Telefoon 0337370567
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 23793401
Bezorgservice