Bokken Oefenzwaard kind

Voor wie is dit Bokken oefenzwaard geschikt?
Dit oefenzwaard wordt gebruikt door vooral de verder gevorderde (kinder) vechtsport enthousiasteling. Het houten zwaard is gemaakt van een duurzaam hardhout. U moet er dus ook voorzichtiger mee zijn. Het is wel het ideale oefenzwaard als u uw technieken harder wilt oefenen. Het is niet mogelijk om er echt mee te steken, want het blijft hout. De leverancier van dit product is Fuji Mae, een van de beste leveranciers op het gebied van sportbenodigdheden. Zij staan bekend om het leveren van goede kwaliteit producten en het snel leveren van deze producten. Als u lang wilt kunnen genieten van een product raden wij u aan om een product van Fuji Mae aan te schaffen.
Waar is dit Bokken oefenzwaard van gemaakt?
Deze Bokken heeft een prima afmeting zodat ook kinderen hier mee kunnen trainen. Deze Bokken is gemaakt van een stevige rode eiken. De Bokken is 91 cm lang en weegt +- 540 gram. De bokken wordt geleverd met tsuba. Het wordt afgeraden om dit oefenzwaard te geven aan zeer jonge kinderen. De kans is zeer aanwezig dat ze er elkaar pijn mee doen of er eventueel letsel door oplopen. Als u toch graag de jeugd al kennis wilt laten maken met een zwaard, raden wij u het foam oefenzwaard van Fuji Mae aan. Dit is een zachter oefenzwaard. Hiermee kan de jongste jeugd oefenen zonder elkaar veel pijn te kunnen doen. Houdt ondanks dat altijd toezicht wanneer ermee geoefend wordt. Maar als u verder gevorderd bent en weet wat u doet, is dit een prima oefenzwaard.

Dus bent u opzoek naar een goed en betrouwbaar product waar u lang plezier aan kunt beleven?
Dan raden wij u het Bokken oefenzwaard voor kinderen aan van Fuji Mae voor de beste, leukste en plezierigste beleving!
Bokken Oefenzwaard kind kopen?
Bokken Oefenzwaard kind kopen? Bij Best Fightshop bent u aan het juiste adres! Dit is uw kans! Niet tevreden? ! Bokken Oefenzwaard kind? Best Fightshop!
Bokken Oefenzwaard kind kopen? | Best Fightshop
Bokken Oefenzwaard kind kopen? Best Fightshop! SLA JE SLAG! |Wat een keus! -KOOPJES! - - Achteraf Betalen

Bokken Oefenzwaard kind, U zult er geen spijt van krijgen. Wij leveren diversen vechtsportartikelen van leveranciers uit de hele wereld. Wij maken een selectie van de beste en mooiste artikelen en daar hoort Bokken Oefenzwaard kind ook bij. Mocht u vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Antwoord op veel gestelde vragen ziet u op onze site onder Klantenservice. Tevens heeft u ook nog eens 100 dagen retourrecht en bieden we gratis* retour aan! Wij wensen u dan veel plezier met:Bokken Oefenzwaard kind
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8435204724834
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Fuji Mae
 ● SKU (eigen artikel code): FUJI.40114-00
 ● Type: 1 dag
 ● Geslacht (algemeen): unisex
 ● Import prijs: € 25,95


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 25,95
  • Datum plaatsing 04-05-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Best Fightshop
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 14-11-2017
  • Plaatsnaam Meierijstad
  • Telefoon 0738884844
  • Bekeken 5 x
  • Snelcode info 23913480
Bezorgservice