226ERS | Fish Oil Omega3 | Softgels per stuk

226ERS | Fish Oil Omega-3 is van premium kwaliteit en duurzaam geproduceerde vis, voor dagelijks gebruik.
Omega-3 EPA (Eicosapentaenoic Acid) en Omega-3 DHA (Docosahexaenoic Acid) zijn meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die onmisbaar zijn voor de goede werking van ons lichaam omdat ze bijdragen aan de werking van het hart, met alle voordelen die dit met zich meebrengt voor iedereen die ze gebruikt, ongeacht of ze sport beoefenen of niet.

Ons lichaam is echter beperkt in zijn vermogen om het zelf aan te maken. Daarom is een extra inname van dit soort essentiële voedingsstoffen nodig om onze natuurlijke tekortkoming aan te vullen.

Talrijke studies tonen de positieve effecten aan die voortdurende consumptie van de essentiële zuren Omega-3 EPA en DHA heeft op de cardiovasculaire, oculaire, cognitieve, gynaecologische en dermatologische gezondheid, evenals andere voordelen zoals hun antioxiderende en ontstekingsremmende werking.

We hebben gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerde visolie en de technologieën van het merk Solutex ®.

De gebruikte grondstoffen zijn uitsluitend afkomstig van gereguleerde landbouw- en visserijactiviteiten.


 ● Maximale zuiverheid van Omega-3 en minimale concentratie aan verzadigde vetten.
 ● Supercritical Fluid Technology: er wordt geen gebruik gemaakt van organische oplosmiddelen die zich met het eindproduct kunnen vermengen en verontreinigen. Bovendien veroorzaakt het daarbij geen milieuafval.
 ● Cleantex is een gepatenteerd zuiveringsproces waarbij stikstof wordt gebruikt voor het verwijderen van verontreinigende resten, waaronder zware metalen, PCB's, dioxines en andere. Dit betekent geen residu en dus een puur en veilig product.
 ● De olie ondergaat ook een geurverdrijvend proces om achtergebleven geur en smaak te verwijderen.
[SPLIT]

Samenstelling:
Nutriëntenvoorziening 1 Softgel
Visolie 2 g
Omega 3 1200 mg
Eicosapentaeenzuur 200 mg
Docosahexaeenzuur 100 mg


Berekening gemaakt op basis van de bekende of actuele theoretische waarden voor beschreven ingrediënt.

Ingrediënten:


 ● Visolie TG1050, coating (visgelatine, bevochtigingsmiddel: plantaardige glycerine, water), antioxidant (alfa-tocoferol).


Voedingssupplement

[SPLIT]

Gebruiksadvies:


 ● Neem tijdens de maaltijden 2 softgels.
 ● Elke softgel levert 600 mg Omega-3 met 500 mg DHA en 100 mg EPA in de vorm van natuurlijk triglyceride, de natuurlijke vorm van lipiden in een dieet en dus niet in de vorm van synthetische ethylester. Dit betekent dat er een hoger absorptievermogen wordt bereikt.Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: 226ERS
 ● SKU (eigen artikel code): CP-FO3-120-NT
 ● Type: Poeder of Drank


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 28,95
  • Datum plaatsing 10-06-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder TriathlonWorld
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 01-10-2019
  • Plaatsnaam Den Haag
  • Telefoon 0707370250
  • Bekeken 6 x
  • Snelcode info 23990631
Bezorgservice