'Bent u een huisarts met passie voor jeugdzorg?' regio Ams…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-05-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
14 x
snelcode info
2422219

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor een jeugdzorgorganisatie zijn wij op verschillende locaties op zoek naar een gespecialiseerd huisarts die toe is aan een nieuwe uitdaging.

In de jeugdzorg krijgen kinderen, jongeren en hun ouders ondersteuning en hulp bij opgroei- en opvoedproblemen. Deze sector?is aan grote veranderingen onderhevig. Zo heeft sinds 2011 elke gemeente een 'Centrum voor Jeugd en Gezin' en maken diverse jeugdzorginstellingen zich op voor een transitie waarbij (een deel van) de jeugdzorg onder regie van de gemeente komt te vallen.

Binnen deze sector van verandering zoekt Matchpartner?kandidaten die werkzaam willen zijn als Vertrouwensarts. Heeft u passie voor de jeugdzorg en vindt u het belangrijk om iets te betekenen voor deze doelgroep? Dan is deze vacature wellicht iets voor u!

De Vertouwensarts Jeugdzorg: Is het eerste medische aanspreekpunt bij vermoedens van kindermishandeling; Beoordeelt en interpreteert medische dossiers met betrekking tot kindermishandeling; Voert gesprekken met ouders en kinderen op het gebied van diagnostiek, interventie en confrontatie; Onderhoudt contacten met diverse medische instellingen in de regio; Fungeert als medische vraagbaak voor Maatschappelijk werkers binnen de Jeugdzorg.

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0396197

Deel deze advertentie met:
|