Consultant Detachering Verzuim regio Leiden

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
04-06-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
18 x
snelcode info
2490309

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

D? vacature die opvalt door de grote vrijheid om te ondernemen, teamspirit en veelzijdigheid. Als Consultant Detachering Verzuim bij Matchpartner heb je veel ruimte om op jouw eigen wijze de detacheringstrajecten binnen het vakgebied Verzuim vorm te geven. Hierbij komen jouw mensenkennis, vakervaring ?n doorzettingsvermogen goed van pas.

Dus: wil je werken in een onderscheidende functie bij een succesvolle arbeidsbemiddelaar in Leiden? Kun ?n durf jij de enorme diversiteit van deze baan aan? Ben je een tikje eigenzinnig, humoristisch en een echte aanpakker? Ben je woonachtig in de Randstad??Dan is de kans groot dat deze vacature jouw nieuwe baan is!
_________________________________________________________________________________________

De functie van Consultant Detachering Verzuim bij Matchpartner onderscheidt zich van andere consultancyfuncties doordat je hier zelf vorm geeft aan ?lle aspecten van jouw detacheringprojecten. Hierbij is het jouw doel om een zo succesvolle en langdurige mogelijke invulling te realiseren; voor de klantrelatie, de gedetacheerde medewerker ?n voor Matchpartner. Om dit te behalen behoren de volgende verantwoordelijkheden tot de functie: ontwikkelen van samenwerkingsverbanden met bestaande en nieuwe klantrelaties actief acquireren, adverteren en netwerken om kandidaten te werven selecteren van kandidaten begeleiden van jouw gedetacheerde medewerkers op lopende projecten onderhouden van jouw netwerken, zowel klantrelaties als kandidaten het innovatief cre?ren van nieuwe commerci?le kansen behalen van jouw persoonlijke targets constructieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van Matchpartner De lijnen zijn kort: je werkt nauw samen met de collega-consultants en marketeer van de verschillende branchespecialismen. De directeur is jouw sparringpartner en directe leidinggevende.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0367662

Deel deze advertentie met:
|
Personeel & Opleiding