Accountmanager Uitzendbureau regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
36 x
snelcode info
2498119

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor een gespecialiseerd Uitzendbureau zijn wij op zoek naar een Accountmanager die zich voornamelijk?gaat richten op new business. Naast het genereren van nieuwe opdrachtgevers, onderhoudt de Accountmanager ook contacten met bestaande opdrachtgevers en probeert bij deze de dienstverlening verder uit te breiden. Ook is de Accountmanager verantwoordelijk voor het bedenken van- en uitvoering geven aan nieuwe sales- en marketing activiteiten.

De werkzaamheden bestaan uit:Het zelfstandig bewerken van?de markt in de regio Noord-Holland en Utrecht; Het opbouwen en onderhouden van een netwerk van relaties; Het maken van afspraken bij klanten en prospects . telefonische acquisitie; Het verzorgen van presentaties bij prospects; Het in kaart brengen van de behoeften bij klanten en prospects en deze omzetten naar commerci?le activiteiten; Verantwoordelijk voor het behalen van verkoop targets bij nieuwe opdrachtgevers.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0503892

Deel deze advertentie met:
|