Communicatie stage Locatie: kantoor Groningen (Groningen)…

Jouw functie

Per?september 2013?biedt Landal GreenParks Beheer & Projecten in?Groningen een stage Communicatie aan. Als stagiair ondersteun je de afdeling Communicatie op een breed vlak. De afdeling Communicatie is verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen van de merken Landal GreenParks, Landal Ski Life en Canvas Holidays.

Tijdens je stage communicatie ga je projectmatig aan de slag voor het ontwikkelen van parkcommunicatiemiddelen (bijv. menukaarten, posters en flyers), visitekaartjes/naambadges, bungalowplattegronden en beheer de je fotowedstrijd. Voor de jaarlijkse Landal GreenParksbrochure, Natuurlijk (relatieblad), Eigenaardig (uitgave voor de huiseigenaren) en de Gazette (personeelsblad) bied je gedurende de projectperiode ondersteuning.Je taken bestaan uit: Teksten verzamelen, controleren en redigeren Correcties nauwkeurig doorvoeren Beeldselecties maken Proeven beoordelen op opmaak en inhoud?

Jouw profiel

Wij zoeken een zelfstandige HBO stagiaire Communicatie die: Pakkende teksten kan schrijven Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal Ervaring heeft met de programma's Microsoft Office en Acrobat Professional Zelfstandig en planmatig kan werken Affiniteit heeft met het communicatievak Flexibel en stressbestendig is Nauwkeurig werkt Het spreken en verstaan van de Duitse taal is een pr?Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkomgeving

Kantoor Groningen is een organisatie met ca. 120 medewerkers. De afdeling Communicatie valt onder de afdeling Marketing & Sales. Het Marketing & Sales team bestaat uit?18 jonge, enthousiaste personen die aangestuurd worden door de Manager Marketing & Sales. Hier wordt met veel passie gewerkt aan het optimaal positioneren van onze parken in de markt en het servicen van onze interne opdrachtgevers zoals de afdelingen Makelaardij of Operations. Dit gaat altijd in nauw overleg met de Marketing afdeling van ons hoofdkantoor in Leidschendam.

Wij bieden

Tijdens je stageperiode zul je een leerzame, uitdagende en gezellige tijd tegemoet gaan. Je krijgt van ons een stagevergoeding van ? 350,- in de maand en geven, in overleg, ruimte om opdrachten voor school uit te voeren. Op ??n van de parken van Landal GreenParks organiseren wij aan het begin van je stage een speciaal Landal Event voor jou waarbij je, samen met de andere nieuwe stagiaires en medewerkers, wegwijs wordt gemaakt binnen de Landal-organisatie.

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Landal GreenParks
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504208
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-06-13
  • Adverteerder Landal GreenParks
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-06-2013
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 93 x
  • Snelcode info 2505228

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.