Allround klantmanager regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
16 x
snelcode info
2508064

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor verschillende gemeenten in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar allround klantmanagers. Als allround klantmanager ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en neem je inhoudelijk complexe aanvragen in behandeling. Je beoordeelt de aanvraag op juistheid en rechtmatigheid en voert intakegesprekken met klanten. Aan de hand van je diagnose stel je een trajectplan op en bepaal je welke instrumenten ingezet dienen te worden. Je dagelijkse taken bestaan uit dienstverlenende, financi?le en juridische afhandelingen. Daarnaast voer je (fraude) onderzoek en?rechtmatigheid- doelmatigheidscontroles uit. Belangrijk is dat je in staat bent om de aanvragen binnen de gestelde termijn correct en volgens de gestelde richtlijnen af te handelen.

Naast het dagelijks telefonisch spreekuur heb je nauw contact met hulpverleningsinstanties en re-integratiebureaus. Je hoofdtaak is het begeleiden, adviseren, motiveren en informeren van klanten bij het traject. Hierbij is het belangrijk dat je weerstanden weet om te buigen.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487656

Deel deze advertentie met:
|