AMIGO Wild 20 Inch 32 cm Junior V-Brakes Zwart/Groen


AMIGO Wild mountainbike

Ben jij een grote fan van de natuur? Dan kun jeeigenlijk niet zonder de AMIGO Wild op pad! Deze fiets is klaar voor iederavontuur, of dat nu in de bossen is of juist op weg naar school. De opvallendekleuren zorgen ervoor dat het echt lijkt of je net uit de wildernis komt. Steeljij de show met deze gave fiets?

Oog voor detail
Voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaalom de details. Met de AMIGO Wild zit dat wel goed! De felle kleuren op hetframe, op het zadel, op de handvatten en zelfs op de wielen vullen elkaar goedaan. Stap op en laat iedereen jouw gave fiets zien. Het spatbord aan deachterkant zorgt ervoor dat jij én je fiets schoon blijven als het heeftgeregend. En dat is natuurlijk belangrijk, want je wilt een fiets als de AMIGOWild overal laten zien

Voor- enachterrem
Bij AMIGO gaan we graag voor veiligheid enkwaliteit, omdat je dan echt kunt vertrouwen op onze fietsen. Dat begint metgoede remmen! Daarom kiezen we bij de AMIGO Wild voor een voor- en achterremdie je met je handen bedient, zodat je zo snel mogelijk stil staat.

Stevige banden
Van een mountainbike verwacht je natuurlijk zoveel mogelijk plezier en snelheid. De sterke banden zorgen ervoor dat je daarniet over hoeft te twijfelen. Door het stevige profiel kan je makkelijk doorhet zand racen. Ze zijn namelijk gemaakt voor ieder terrein en wordenondersteund door net zo stevige aluminium velgen. Klaar voor ieder avontuur inde wildernis!

De fiets voorjou
Deze stoere mountainbike is precies wat jij zoekt!Door de gave kleurencombinatie ben je goed zichtbaar in het verkeer. Doordatdeze gave fiets erg licht is maar vooral heel stevig kan jij lekkere scheurenin de bossen!

AMIGO
Bij AMIGO hebben we een fietsmaatje voor iedereen!Echt Nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met dezevrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten.De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewarenterwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabielframe en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten.Wordt AMIGO jouw nieuwe beste vriend?

Algemenespecificaties:
Kleur: zwart/groen
Geslacht: junior
Materiaal frame: staal
Gewicht: ca. 11,5 kg
Banden: zwarte luchtbanden AMIGO Bullet 20 x 2.00inch (50-407)
Velgen: enkelwandige aluminium velgen

Specificatiesmaten:
Wielmaat: 20 inch
Framemaat: 32,5 cm
Zadelhoogte: 68,5 cm (in de laagste stand, gemetenvanaf de grond)
Zadelhoogte verstelbaar: ja

Specificatiesremmen:
Type achterrem: v-brake
Type voorrem: v-brake

Specificatiesverlichting:
Voorlicht: reflector
Achterlicht: reflector

Specificatiesaccessoires:
Kettingkast: openkettingkast
Fietsbel: ja
Fietsstandaard: jaSPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 8719817986767


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 184,95
  • Datum plaatsing 25-01-23
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Auctions4you
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-08-2022
  • Plaatsnaam Duiven / Westervoort
  • Telefoon 1234567890
  • Bekeken 20 x
  • Snelcode info 25147425
Bezorgservice