Psychiater Stemmings-, Angst-, Somatoforme en Persoonlijkhe…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
15 x
snelcode info
2515675

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De bestaande cultuur van behandelen in de geestelijke gezondheidszorg is klaar voor herziening. Steeds meer komt het inzicht dat GGZ-professionals die zich aanspreekbaar en toerekenbaar opstellen tegenover pati?nten ook betere resultaten boeken. Dit betekent dat bij wijze van spreken,?de traditionele verpleegposten dienen te worden verlaten. Het brandpunt van de aandacht ligt binnen?de groep, tussen de mensen. De pati?nt wordt gestimuleerd om zelf sturing te geven aan zijn of haar welzijn.?

Voor een GGZ-instelling zijn wij op zoek naar een Psychiater Stemmings-, Angst-, Somatoforme en Persoonlijkheidsstoornissen. In deze functie bent u verantwoordelijk voor: De indicatiestelling en de besluitvorming rond het behandelplan; De psychiatrische behandeling vanuit het multidisciplinaire behandelteam; Supervisie en deelname aan opleidingsactiviteiten; Participatie in de crisisdienst; Een actieve bijdrage aan het zorgbeleid;? Het dragen van de nieuwe cultuur, gericht op herstelondersteunend behandelen.

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0382396

Deel deze advertentie met:
|