Communicatie stage Locatie: kantoor Veluwe (Eerbeek) regio…

Jouw functie

Per september 2013 biedt Landal GreenParks kantoor Veluwe een Communicatie stage aan. Het betreft een stageperiode van 5 maanden waarin je samen met een collega-stagiaire de communicatie van de afdeling Operations Support richting de interne klant professionaliseert.

Jouw profiel

Wij zoeken een Communicatie student die: div>Zelfstandig en planmatig kan werken div>Assertief en proactief is Oigingskracht heeft div>Pakkende teksten kan schrijven Ervaring heet Microsoft Office en Acrobat div>Flexibel en stressbestendig is Nauwkeurig werkt div>Het spreken en verstaan van de Duitse taal is een pr? Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkomgeving

De afdeling Operations Support houdt kantoor in Eerbeek en heeft als primaire taak de parken op de specifieke (operationele) vakgebieden te ondersteunen met hun taken. Binnen Operations Support werken diverse professionals in de vakgebieden; Food & Beverage, Retail, Fun & Entertainment, Purchase, Quality Management, Front Office en Applicatiebeheer. Operations Support vormt de spil tussen de directie, onze managers op de parken en onze leveranciers

Wij bieden

Tijdens je stageperiode zul je een leerzame, uitdagende en gezellige tijd tegemoet gaan. Je krijgt van ons een stagevergoeding van ? 350,- in de maand en geven, in overleg, ruimte om opdrachten voor school uit te voeren. Het is mogelijk om gedurende je stage gratis op het nabijgelegen park Coldenhove te verblijven. Op ??n van de parken van Landal GreenParks organiseren wij aan het begin van je stage een speciaal Landal Event voor jou waarbij je, samen met de andere nieuwe stagiaires en medewerkers, wegwijs wordt gemaakt binnen de Landal-organisatie.

Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Landal GreenParks
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508520
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 22-06-13
  • Adverteerder Landal GreenParks
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-06-2013
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 103 x
  • Snelcode info 2534688

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.