SPV Jongvolwassenen regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-06-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
16 x
snelcode info
2540632

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor een landelijk opererende organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige?in de functie van Trajectco?rdinator, die als geen ander de weg orde kan scheppen in meervoudige problematiek door goede contacten met keten- en netwerkpartners. Wij zoeken een stevige persoonlijkheid met overwicht en overtuigingskracht, die in staat is voor de cli?nt het verschil te maken. Er zijn op termijn mogelijkheden om verder te ontwikkelen met behandeling van met name de forensische doelgroep.

De SPV Jongvolwassenen is verantwoordelijk voor:

1e fase Een gedegen intake in het kader van de begeleiding van jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking die kampen met een meervoudige problematiek; Eerste analyse van de hulpvraag en eerste activering en inzet van relevante hulpverleningsinstanties; Eventueel crisismanagement in noodsituaties van cli?nten; Het schrijven van een gedegen plan van aanpak; Het regisseren van de volgende stappen en vervolgafspraken; 2e fase Overdracht van het lopende traject aan een interne collega individuele begeleider; Regie voeren over meerdere begeleidingstrajecten; Overstijgende contacten met keten- en netwerkpartners; Acquisitie van nieuwe opdrachten.

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0464205

Deel deze advertentie met:
|