Klantmanager Werk & Inkomen regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Matchpartner
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nederland
telefoon
+31611308437
gezien
17 x
snelcode info
2541961

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Uitdagende functie voor 24 uur per week als Klantmanager Werk & Inkomen beschikbaar bij een gemeente in Zuid- Holland.Deze functie heeft een tweetal resultaatgebieden, namelijk;
- De behandeling van aanvragen WWB, Ioaw, bijzondere bijstand en minimabeleid.
- De behandeling van terugvordering- en verhaalsonderzoeken.De dagelijkse werkzaamheden die horen bij deze resultaatgebieden zijn als volgt;het houden van intakegesprekken; aanvragers informeren over procdures, criteria ; het toetsen, beoordelen en adviseren van aanvragen en de toekenning er van; het opstellen van rapportages en beschikkingen; de administratie verzorgen van de procedurele afhandeling; onderzoek verrichten.De functie kenmerkt zich door aanvraagbehandeling op meerdere aandachtsgebieden met een grote mate van diversiteit, complexiteit en een groot specialistisch karakter.
Daarnaast dient de beoordeling en behandeling, alsmede de verzorging van juridische procedures,?te geschieden aan de hand van de interpretatie van wet- en regelgeving.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31644914355
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0498712

Deel deze advertentie met:
|