Zelfstandig Werkend Kok - Gelderland Locatie: Coldenhove (E…

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar een collega met een passie voor koken en gastvrijheid. Ben jij creatief en heb je oog voor detail? Ben je stressbestendig en weet je samen met je team onze gasten een perfecte culinaire ervaring te geven? Dan komen wij graag in contact met jou!Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en klaarmaken van gerechten volgens recept en de planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de goederen voor de keuken. Je zorgt voor een goede begeleiding van de medewerkers en stagiaires waarbij je aanwijzingen geeft. Samen met het team zorg je voor het continue verbeteren en waarborgen van de kwaliteit en de service. Uiteraard onderhoudt je de keuken en maakt jij de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygi?ne (HACCP)

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste kok die een passie heeft voor het klaarmaken van gerechten. Uiteraard ben je bereid om te werken in weekend- en avonddiensten. Jij weet met een pro actieve instelling het niveau van onze keuken verder omhoog te brengen. Daarnaast ben je flexibel en inzetbaar op diverse horeca outlets. Verder beschik je over: Afgeronde SVH-Koksopleiding Enige jaren relevante werkervaring in de keuken

Jouw werkomgeving

Binnen de Food & Beverage werken we met een aantal concepten die centraal bedacht worden en in meerdere restaurants worden toegepast. Op Landal Coldenhove hebben wij een restaurant Timbers voor een diner a la carte of een buffet; daarnaast is er de Smulgaard voor een heerlijke snack.

Wij bieden

Landal biedt je een uitdagende functie in een jong en enthousiast team, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst. Je krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Landal GreenParks. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je functie, mogelijkheden voor opleidingen en verdere ontwikkeling.

Opties:
- Functiegroep: horeca/detailhandel

Adverteerder: Landal GreenParks
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509026
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 27-06-13
  • Adverteerder Landal GreenParks
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-06-2013
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 136 x
  • Snelcode info 2545266

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.