Meetkabel- en Testpennen Set Circuit Tester

De meetkabel- en testpennen set bevat de meeste mannelijke en vrouwelijke terminals voor het aansluiten van het elektronische systeem van auto's en uw testtools. Het is gemakkelijk om auto- en testapparatuur aan te sluiten via de kabel set.

De meetkabel- en testpennen set bevat de meeste mannelijke en vrouwelijke terminals voor het aansluiten van het elektronische systeem van auto's en uw testtools. Het is gemakkelijk om auto- en testapparatuur aan te sluiten via de kabel set. Werken met deze meetkabel- en testpennen set kan u veel tijd besparen en kan handig zijn tijdens het stellen van een goede diagnose aan elektronische componenten. Het is een onmisbaar testhulpmiddel voor een elektrische diagnose aan een voertuig.

De automotive testterminals bevatten verschillende mannelijke en vrouwelijke terminals voor diagnose- en testverbindingen van elektronische autobesturingssystemen. Het is handig voor autoservicetechnici om de auto-ECU's en elektronische connectorterminals aan te elkaar te sluiten. Banaanstekkers zijn eenvoudig aan te sluiten op auto testinstrumenten.

__________________________________________
Functies:

 ● Bij het testen van het onderdeel kan het direct worden gemeten vanaf de achterkant van de kabelboomplugaansluiting zonder de lijn te beschadigen, waardoor de schade aan het lijnisolatierubber wordt verminderd, waardoor de impedantie wordt verminderd die wordt veroorzaakt door de roest van de lijn.
 ● Toepasbaar op elke meter, verlenging van de oscilloscoop-sonde, verminder de bedradingsproblemen bij het controleren van de lijn, helpt van een snelle detectie.
 ● Bij het meten van stroom is het niet nodig om de draad door te knippen of los te koppelen en de draad met weerstand kan in serie op het circuit worden aangesloten.
 ● De variabele weerstand kan als de stekker van de watertemperatuursensor zijn. Het hypothetische signaal van de gasklepstand sensorcomponent naar de computer, waardoor het risico van vervanging wordt bespaard.
 ● Uitgerust met twee LED-lampjes, CAN monitor Hall, foto-elektrisch signaal, brandstofinjector, magneetventiel, automatische transmissieschakelmagneetventiel en andere actuatorbesturingssignalen.
 ● SRS-vervangingsweerstanden, kunnen airbags, gordelspanners simuleren, om ongelukken en verkeerde inschattingen tijdens onderhoud te voorkomen.
 ● Verschillende draadweerstanden in de doos kunnen worden toegepast op stekkeraansluitingen van verschillende Europese, Amerikaanse en Aziatische autosystemen, met een hoge veelzijdigheid en gemakkelijke bediening. 
 ● Verander uw test- en meetapparatuur in een krachtig diagnostische hulpmiddel. 
 ● Storingen zoeken voor steeds meer sensoren, actuatoren en elektronische circuits die in moderne voertuigen worden aangetroffen. 
 ● Wordt gebruikt voor het volgen, inspecteren, vastleggen of repareren van complexe voertuigcircuits.


__________________________________________
Wat krijgt u geleverd:

 ● 5K Potentiometers (Variabele Weerstand) (2 Stuks)
 ● LED-stroboscopen (2 Stuks)
 ● SRS-connectoren (2 Stuks)
 ● Krokodillenklemmen (2 Stuks)
 ● Sondepennen (2 Stuks)
 ● Naaldvormige Sondes (2 Stuks)
 ● 1 Pins Naar 2 Pins Connectoren (2 Stuks)
 ● 1 Pins Naar 1 Pins Connectoren (4 Stuks)
 ● Ronde Terminals (24 Stuks)
 ● Platte Terminals (48 Stuks)
 ● OpbergkofferAsTools.nl
Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.
 
Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor u.
 
AsTools.nl staat voor betrouwbaarheid, expertise, het snel en uit voorraad leveren van een breed assortiment en service!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 125186102
 ● Gewicht (algemeen): 0,00 gram
 ● Fabrikant: AsTools


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 199,95
  • Datum plaatsing 25-01-23
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder AsTools
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 26-07-2021
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0613150303
  • Bekeken 3 x
  • Snelcode info 25484043
Bezorgservice