Senior Consultant Finance regio Rotterdam

Na een intensieve inwerkperiode ga je als Senior Consultant Finance aan de slag in groot regio Rotterdam. De focus zal liggen op het bemiddelen van zware?financiele posities vanaf HBO-niveau. Je bent verantwoordelijk voor creeren en uitbouwen van een interessant klantenbestand, het behalen van jouw targets met bijbehorende omzet. Jouw missie is om de concurrentiepositie van jouw kantoor te versterken, werft klanten en kandidaten en hoe meer business jij genereert hoe meer kansen je krijgt van jouw nieuwe werkgever!

Het huidige team bestaat uit 7 consultants en deze kan gerust uitgroeien naar een team van 12 topperformers, denk dus aan de uitdaging die voor jou in het verschiet ligt! Hoe groter jouw kantoor en omzet, hoe meer jouw functie, takenpakket en verantwoordelijkheden aan het verschuiven en veranderen zijn. Van Senior Consultant word jij Managing Consultant, daarna zijn er mogelijkheden om Manager te worden, en daarna? Zet je beste beentje voor en 'The Sky is the Limit'!? Als Senior Consultant Finance ben je bezig met: het in kaart brengen van eisen en wensen van zowel de kandidaat als de opdrachtgever om tot een optimale match te komen; geeft kandidaten loopbaanadvies en begeleidt deze met de zoektocht naar de ultieme baan; creeert voor kandidaten een re?el verwachtingspatroon als het gaat om carriere mogelijkheden; pleegt telefonische acquisitie en bedrijfsbezoeken met als doel nieuwe opdrachtgevers aan onze opdrachtgever te binden; onwikkelt wervingcampagnes voor op de lange en korte termijn voor opdrachtgevers; gaat met opdrachtgevers een diepgaande relatie aan gebaseerd op vertrouwen, kennis en oprechte interesse; begeleidt het gehele werving- en selectieproces aan zowel de kandidaat- als opdrachtgeverszijde. De nadruk van deze functie ligt momenteel op het bouwen en uitbouwen van de klantenportefeuille.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Matchpartner
Tel nr: (+31) +31611308437
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0374605
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 28-06-13
  • Adverteerder Matchpartner
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon +31611308437
  • Bekeken 18 x
  • Snelcode info 2548705

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.