HR Manager ZARA (ZANE16806) regio Nederland

Voor Zara
in
Nederland (Nederland)


Functies

Zara verwelkomt shoppers in meer dan 78 landen. Wereldwijd wordt er bijna dagelijks een nieuwe winkel geopend. Zara is in harmonie met haar klanten, die helpen vorm te geven aan idee?n, trends en smaken in de wereld. Dit is het geheim van het succes bij een breed scala aan mensen, culturen en generaties, die ondanks hun verschillen, allemaal een speciale voorliefde voor mode delen.

Wij zijn opzoek naar een:

HR Manager (FT, 38 uur)
Als HR Manager voor ZARA, word je het communicatiekanaal tussen de winkelgroep waarop je toezicht houdt en de directie van Inditex.
Je voornaamste verantwoordelijkheid is het aansturen en coachen van de ZARA winkels in Nederland. Je bent zeer operationeel bezig en zal de meerderheid van de tijd de verschillende winkels bezoeken. Verder houd je je bezig met KPI's, recruitment, training & development en salarisadministratie.
Vereisten

Werkervaring van 3 tot 5 jaar in gelijkwaardige functie
Taal: Engels y Nederlands
Bereid om fulltime te werken
Wat vragen wij:.Initiatiefrijk en resultaatgericht.Werkervaring van minstens 2 jaar in gelijkwaardige functie.HR talent die gebeten is door het fashionvirus .Flexibel en bereid je over heel Nederland te verplaatsen.Vermogen om een team te leiden, coachen en te motiveren .Het begrijpen en analysen van KPI's en verkoop cijfers .Verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om beslissingen te maken .Vertrouwen, passie en enthousiasme.Goede kennis van de Nederlands en Engelse taal.Bereidheid om full-time te werken (part-time is niet mogelijk)Wij bieden:.Een salarispakket conform de verantwoordelijkheden.Uitgebreide training.Dynamisch en verantwoordelijk werk .Personeelskorting.Collectieve zorgverzekeringVoor meer informatie kijk op: Reacties kunnen worden gemaild naar onder vermelding van de functie en de plaats.Graag je CV en motivatie sturen in Word of PDF document. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Opties:
- Functiegroep: p&o/training/opleiding

Adverteerder: Inditex
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509257
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 29-06-13
  • Adverteerder Inditex
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Nederland
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 63 x
  • Snelcode info 2551803

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.