HandiRack + HandiHoldall universele dakdrager

prijs
€ 99,95
datum plaatsing
18-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Bob
type
aangeboden
adverteert sinds
09-05-2009
plaatsnaam
Haarlemmermeer
telefoon
0642567222
gezien
18 x
snelcode info
270654

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wat is de HandiRack ?

De HandiRack is het eerste, opblaasbare, dakdrager-systeem ter wereld! Nooit meer een onhandige 'sta-in-de-weg' in de garage of auto. Als de HandiRack niet gebruikt wordt, zit hij keurig en compact opgeborgen in de kleine bewaartas. Zo is het mogelijk om hem altijd in de auto te hebben. Dus nooit meer een 'dakdrager-klus' en de dakdragers ver weg, thuis of op een onmogelijke plaats in de schuur. De HandiRack is altijd gebruiksklaar en in korte tijd, eenvoudig, op de auto te bevestigen. Of er nu een surfplank, kano, set ski's of een meubel mee moet, de HandiRack is er klaar voor! Oorspronkelijk is de HandiRack ontworpen voor het ruige gebruik in de States en Australië en kan dus tegen een stootje. Dankzij de gepatenteerde, 3-layer-skin' is de HandiRack nagenoeg onverwoestbaar.

Hoe werkt de HandiRack ?

Simpel! Rol de dragers uit, over het da k van de auto, haal de spanbanden door de geopende portieren en trek ze aan. Blaas de dragers op met de, meegeleverde, handpomp. De HandiRack is nu klaar voor gebruik! Door het vernuftige bevestigingssysteem kunnen portieren en ramen ongehinderd gebruikt worden. Klaar met de HandiRack? Dragers leeg laten lopen, losmaken en opbergen in de bewaartas. De volgende keer een 'vervoersklusje' met een andere auto? Geen nood, de HandiRack past op nagenoeg iedere auto. Nooit meer nieuwe dakdragers aanschaffen, omdat er een nieuwe auto komt!

Past de HandiRack op mijn auto ?

De makers van de HandiRack hebben het systeem op ontelbaar veel auto's getest. Het paste allemaal. Van Trabant tot Rolls Royce. Zowel 5-deurs-, als 3-deurs auto's kunnen in een handomdraai uitgerust worden met de HandiRack (bij 3-deurs modellen moeten wel de raampjes achter open kunnen.). Het enige type auto, dat wij niet geschikt vinden voor de HandiRack, is een softtop cabriolet. De H andiRack is prima te bevestigen op dit type dak, alleen zal het dak vermoedelijk de extra bagage niet kunnen dragen. LET OP ! De HandiRack mag niet gebruikt worden bij een auto met zogenaamde “curtainairbags”; dit zijn airbags die men meestal bij duurdere auto vindt en die van boven naar beneden uitvouwen.

Waarom de HandiRack aanschaffen ?

De HandiRack heeft alle voordelen van een traditionele dakdragerset, maar niet de nadelen. Als je er goed over nadenkt zijn traditionele dakdragers, zelfs als ze al op de auto zitten, ondingen. Als ze niet in gebruik zijn, maken ze veel lawaai en verspillen ze brandstof. De HandiRack is te gebruiken op meerdere auto's, neemt nauwelijks plaats in en is zodoende altijd voorhanden. Niet alleen voor vakanties is de HandiRack handig, de mogelijkheden zijn ontelbaar. Even wat hout halen bij de bouwmarkt? Van die handige flatpacks bij IKEA die altijd net iets te groot zijn voor in de auto? Een ladder vervoeren? Een h o uten balk meenemen? De HandiRack weet er wel raad mee! Lees eerst goed de meegeleverde handleiding met de bevestigings- en veiligheidsvoorschriften door.

Waarom de HandiHoldall aanschaffen ?

Het komt natuurlijk ook voor dat er andere zaken vervoerd moeten worden, die normaal in een dakkoffer gaan of in de achterbak. Om ruimte binnenin de auto te besparen, kunt u de HandiHoldall aanschaffen. Deze heeft ook het belangrijke voordeel dat je de dakkoffer helemaal kunt opvouwen en niet meer in de weg staat als je hem niet gebruikt, zoals de normale dakkoffers doen.

De prijzen?

HandiRack € 99.95
HandiHoldall €124.95

Dus al met al een echte aanrader !

Deel deze advertentie met:
|