Vioolles Badhoevedorp

prijs
€ 21
datum plaatsing
05-07-17
adverteerder
S. Kroon
type
aangeboden
adverteert sinds
10-05-2012
plaatsnaam
Haarlemmermeer
telefoon
06-20744301
gezien
1 x
snelcode info
2859795

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

MET PLEZIER VIOOL LEREN SPELEN?
BENIEUWD NAAR JE MUZIKAAL TALENT?

DE VIOOLSCHOOL IN BADHOEVEDORP
VIOOLLES VAN SILVAIN KROON

Een zeer enthousiaste vioolleraar met veel ervaring in het lesgeven aan alle leeftijden. Voorop staat het speelplezier! Samen werken we aan het ontwikkelen van je vaardigheden op dit prachtige instrument.

Wie is Silvain Kroon
Ik ben een enthousiaste, vrolijke violist en viooldocent. Afgestudeerd aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam combineer ik al sinds mijn studietijd concerten en vioolles geven. Het is voor mij een ideale combinatie, waarbij ik mijn passie voor de viool kan overbrengen op mijn leerlingen. Mijn doel is op elk niveau en iedere leeftijd het beste uit de leerling te halen. Het speelplezier en het ontwikkelen van zelfstandigheid op het instrument staat hierbij voorop!

Wat leer je
Vanaf het allereerste begin werken we aan een goede, ontspannen houding. Het is de basis voor een vrij gevoel op de mooie viool om een prachtige klank te kunnen produceren. Noten leren lezen ontstaat al spelenderwijs. Afhankelijk van je muzikale interesses zoeken we daar dan materiaal bij. De grootste uitdaging is om van elke melodie een prachtig verhaal te maken. Samen zullen we zo snel mogelijk je speelvaardigheid vergroten!

De vioolles
In een fijne lesruimte in Badhoevedorp geef ik les aan kinderen vanaf drie jaar. Ook volwassenen zijn van harte welkom om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten komen. De lessen duren een half uur of langer en zijn individueel voor een zo persoonlijk mogelijke aandacht. Veel leerlingen van de Vioolschool spelen ook in een orkest. Ook zijn er leerlingen die er hun beroep van hebben gemaakt. Regelmatig zijn er uitvoeringen om, als je dat wilt, het geleerde te kunnen laten horen.

De lesvoorwaarden
Ik heb scherpe tarieven en soepele lesvoorwaarden. Je zit niet vast aan een jaarcontract en bij verhindering wordt in overleg gezocht naar een ander lesmoment. Maak gerust een afspraak voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom!

Meer weten!
Bezoek vioolschool nl of bel me op: 06 - 207 44 301

Deel deze advertentie met:
|
Muziek & Instrumenten