Cadeaubon Sportiefpaaldansen vanaf € 7,50

prijs
€ 7,50
datum plaatsing
20-03-17
adverteerder
Melissa
type
aangeboden
adverteert sinds
29-11-2013
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
3083429

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef iemand een ervaring om nooit te vergeten! Met een cadeaubon van Sportiefpaaldansen geef je iemand een les of inloopworkshop. Wij zorgen ervoor dat de les of workshop een positieve uitdaging is.

Welke cadeaubonnen zijn er?
Je kunt onderstaande cadeaubonnen weggeven:

Cadeaubon Proefles
Cadeaubon Losse Les
Cadeaubon Inloop Workshop
Cadeaubon 8 lessen in 5 weken
Cadeaubon 8 lessen in 10 weken

Elke bon is 1 jaar geldig. De bon kan niet worden overgedragen of worden ingewisseld voor geld.

Waar lever je de cadeaubon in?
Je levert de bon in tijdens een van onze lessen. Wij geven les in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Tilburg. De inloopworkshop geven wij in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Kijk voor de lestijden bij jou in de buurt op onze website www.sportiefpaaldansen.nl. Op deze site schrijf je jezelf ook in voor een les.

Hoe bestel je een cadeaubon?
Bestel nu een cadeaubon Sportiefpaaldansen vanaf € 7,50. Stuur een mailtje naar info@sportiefpaaldansen.nl. Je vermeldt daarin welke cadeaubon je wilt bestellen, voor welk bedrag, en op welk adres je de cadeaubon graag ontvangt. Wij sturen je de cadeaubon binnen 2 dagen op.

Andere Sportiefpaaldans cadeau’s
Je kunt ook een demonstratie, workshop, onze nieuwe collectie Sportiefpaaldans kleding of danspaal als cadeau geven. Je vind al onze producten op onze website www.sportiefpaaldansen.nl.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Dan mag je altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen op 030 600 00 71. Je kunt ook verder kijken op onze website www.sportiefpaaldansen.nl

Sportieve groet,
Het team van Sportiefpaaldansen

Deel deze advertentie met:
|
Sport & Wellness