Energie 5.5 programma

prijs
gratis
datum plaatsing
24-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
HMJ Buijsman
type
aangeboden
adverteert sinds
08-08-2013
plaatsnaam
Noordoostpolder / Urk
telefoon
0628232195
gezien
1 x
snelcode info
3259780

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Verzorg uw lichaam goed

Waarom is het, dat de eenvoudigste dingen in het leven soms de moeilijkste dingen zijn om te doen?

Wil je ook gezond zijn. Wij weten allemaal dat het nodig is om beter te eten als we ons beter willen voelen. En toch zijn er zo veel dingen die in de weg staan als het gaat om vanuit het voedingsoogpunt recht te doen aan ons lichaam.

Wij allen weten dat het nodig is om te beter te eten als we ons beter willen te voelen.

Het goede nieuws is — dingen zijn echt eenvoudig. Nu is er geen excuus om niet gezond te eten met Daily Lift ™ heft u dit op.

Wat Is Daily Lift™?

Nou, dat is echt gemakkelijk. Daily Lift ™ is een revolutionaire mix drankje met 59 superfood ingrediënten die u voorziet van de kracht van antioxidanten van 16-plus porties biologische en natuurlijke vruchten en groenten.* het heeft geen MSG, geen GGO's, geen kunstmatige ingrediënten, geen tarwe en geen zuivel. En het heeft zelfs glutenvrije en soja-vrije opties. Het komt in de munt en berry smaken.Daily Lift™ — Mix it. Freeze it. Shake it. Sip it. Dip it. Spread it. Blend it. Taste it.

U kunt het mengen, bevriezen, schudden, dippen, dompelen, uitspreiden, mixen, noem maar op. U kunt het toevoegen aan water, yoghurt, koolzuurhoudend water, shakes, , alles wat je maar wilt voor een "gezonde boost"!

Het beste nieuws van alles is dat Daily Lift ™ u een lift omhoog geeft en uit ongezonde eetgewoonten haalt, door het opheffen van de meest voorkomende excuses om juist niet de goede voeding te eten!

Deel deze advertentie met:
|
Sport & Wellness