Een online rooster en planningensysteem

prijs
gratis
datum plaatsing
24-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
c.m. dekker
type
aangeboden
adverteert sinds
13-01-2011
plaatsnaam
Nederland
telefoon
030-6379665
gezien
4 x
snelcode info
3596071

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dit systeem op www.schedule-planning.com

kan:
- verschillende soorten werken registreren, zoals: projecten, garage, buitenwerk, draaien, diversen. Maar ook het beheren van een kantine of een bar of restaurant kan met dit systeem gemakkelijk gedaan worden.
- mensen per dag van de week aan een of meerdere projecten toewijzen (dat is gewoon een nieuwe regel in de planning - net zoals u dat in een spreadsheet zou doen...!)
- per dag per toegewezen medewerker aan een project aanvullende informatie opnemen, zoals:
Tijd van vertrek:
Wijze van vervoer:
Carpoolinformatie:
Melden bij aankomst bij:
Meenemen:
Materieel:
Materiaal:
Bijzonderheden:
en nog veel meer informatie als het nodig is. Het is namelijk een geheel vrij tekstveld.

Daarnaast is kan er voor ieder project in een geheel vrij veld allerlei informatie worden opgenomen. Door in de weekplanning dit project op te nemen kan de medewerker door een simpelle dubbele muisklik de informatie van het project oproepen en bekijken wat er gedaan moet worden. Uiteraard is deze project informatie ook te beheren. Bovendien is van iedere medewerker bij te houden zijn naam en zijn emailadres. Iedere verandering in de planning wordt naar hem en naar degene die de planning maakt, verstuurd.

Deel deze advertentie met:
|
Computers & Telecom