klussen lcs uitzendbureau den helder

BENT U OP ZOEK NAAR PERSONEEL?
Voor Den Helder,Texel,Hollands Kroon ,Anna Paulowna,breezand,Callandsoog,wieringen

U heeft werk, maar niet genoeg mensen ter beschikking. U bent op zoek naar een nieuwe medewerker zodat het werk gedaan kan worden. Het moet iemand zijn die goed in uw team past, enthousiast is en goed werk verricht.

Schrijf u dan in bij LCS-Uitzendbureau en laat ons u helpen.
Klik op de link in het menu en vul het formulier in.
Wij nemen dan snel contact met u op om verder kennis te maken.
We komen bij u langs om uw organisatie te leren kennen. Zo komen we erachter wat uw wensen zijn en naar wie u op zoek bent. Daarmee gaan we aan de slag om de geschikte werknemer voor u te vinden.
voor gebied Den Helder,Texel,Hollands Kroon ,Anna Paulowna,breezand,Callandsoog,wieringen
Belangrijk is dat iemand snel kan gaan beginnen. Daar zorgen we voor. Er staan namelijk al een groot aantal mensen bij ons ingeschreven die graag aan het werk willen, daarbij vinden we vast de juiste kandidaat voor u. Mocht dit niet zo zijn dan gaan we verder voor u opzoek, zodat we de juiste persoon vinden. We zullen iemand zoeken die bij u in de omgeving woont en dus altijd op tijd kan zijn. Dat bespaart ook nog eens reiskosten.

WAT BELANGRIJK IS:

U zult altijd te maken hebben met één aanspreekpunt in onze organisatie.
Wij zullen u de zaken goed uitleggen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
Wij gaan ons best voor u doen zodat we u kwaliteit kunnen leveren.
Heeft u niet direct iemand nodig maar wilt u meer weten over het inhuren van een uitzendkracht? Ook dan kunt u zich, geheel vrijblijvend, inschrijven en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om dingen samen door te spreken.

GOED OM TE WETEN:

LCS-Uitzendbureau werkt ook op Payroll basis. U als ondernemer geeft dan de bewerkelijke personeel- en salarisadministratie uit handen, in dit geval aan LCS-Uitzendbureau.
LCS-Uitzendbureau stelt zich op als formele werkgever van uw medewerkers. Hiertoe wordt een overeenkomst opgesteld waarin wordt vastgelegd dat de medewerker bij ons op de payroll staat maar werk verricht voor uw organisatie.

Wij regelen de melding bij verzekeraar, belastingdienst en zorgen voor de correcte afdracht van sociale premies, loonbelasting en voor een tijdige uitbetaling van het salaris van de medewerkers.

Het enige waarvoor u als ondernemer bij payrolling verantwoordelijk voor blijft is de werving en selectie, het inroosteren en het begeleiden van uw medewerkers op de werkvloer, zodat de medewerkers zich verbonden (blijven) voelen met u en uw bedrijf.

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.