De eNJee Cursus All In One

prijs
€ 197
datum plaatsing
21-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
schel038
type
aangeboden
adverteert sinds
05-08-2014
plaatsnaam
Capelle aan den IJssel
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
4648750

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Wist u dat:
1. 98% van alle potentiële klanten eerst op Google gaan zoeken naar een bedrijf of webwinkel?
2. Elk bedrijf, ongeacht welke markt, Online veel meer klanten binnen kan halen dan offline? Zonder dat je er iets van merkt?


Wij leren jou stap voor stap hoe jij binnen 1 maand heel veel geïnteresseerden en potentiële klanten/bezoekers per dag op de automatische piloot binnen kan halen naar jouw website voor jouw bedrijf. Direct vanaf de dag dat jij klaar bent met je webwinkel of bedrijfswebsite. Wanneer jij de eNJee Cursus hebt gekocht, krijg jij binnen enkele seconden de factuur met de inloggegevens om DIRECT online te beginnen met de Cursus.

De eNJee Cursus All In One is een unieke en zeer uitgebreide online video cursus die nu meer dan 14 uur aan HD video materiaal bevat. Deze video cursus geeft startende ondernemers de benodigde kennis en financiele mogelijkheid om een eigen betaalbare professionele bedrijfswebsite/webwinkel online business op te zetten. Voor starters, MKB/ ZZPers, mensen met ambitie, mensen met al een bedrijf en internetondernemers hebben wij een cursus ontwikkeld die voor starters een perfecte van A tot Z cursus vormt om online meer uit hun business te halen. En is gemaakt zodat jong en oud, man of vrouw, groot of klein het snapt en iedereen het kan.
Veel ondernemers hebben niet de kennis om een online business op te starten en weinig lukt het om dit succesvol uit te voeren. Wij van het bedrijf eNJee.nl zorgen dat wij 1 op 1 ondersteuning bieden voor ondernemers zodat zij gegarandereerd resultaat behalen in de vorm van meer inschrijvingen en verkopen.
Wij hebben alle informatie op een rij gezet voor je: http://wqd.nl/EPXhT
Bij aankoop DIRECT toegang hoe je Direct een online succesvol business kunnen opzetten.
Download ook het Gratisebook ''Succesvol Dankzij Internet'': http://wqd.nl/EPXhTDeel deze advertentie met:
|
Zaken & Kantoor