Verkoper beheerder Koopplein Westland / Hoek van Holland

Koopplein is een heel snel groeiende marktplaats. In 2014 uitgeroepen tot beste marktplaats van Nederland. Maar we willen nog sneller groeien ! Daarbij hebben we meer collegae nodig. Wij zijn opzoek naar een aantal mensen die een eigen Koopplein (eigen baas, franchise onderneming) willen gaan beheren, zodat we de harde groei naar spectaculaire hoogte kunnen doorzetten !
Kunt u redelijk met een computer om gaan en bent u niet bang voor een verkoopgesprek aan te gaan, is dit misschien wel de Job voor u. U kunt zelf bepalen of u parttime of fulltime deze functie wilt invullen !

Hieronder een aantal direct opkomende vragen, die ik alvast beantwoord heb:

Wat is Koopplein?
Koopplein is een gratis marktplaats in een eigen gemeente. Particulieren kunnen alles kosteloos op de site plaatsen. Waarom zullen particulieren betalen voor bv auto’s op bv Marktplaats.
Doordat particulieren alles gratis kunnen plaatsen op Koopplein, heeft dit een grote aantrekkingskracht. Dat heb ik zelf ondervonden in Den Haag. Er zijn meer mensen dan dat u denkt die spullen willen verkopen maar het niet willen versturen. Al deze mensen zijn heel makkelijk over te halen om bij ons op de site de advertenties te plaatsen.

Wat levert het op?
Heel veel bedrijven zijn plaats of zelfs wijk gebonden bezig. Adverteren in een (wijk)krant kost een behoorlijk bedrag wekelijks. Bedrijven zijn bij Koopplein ongeveer het 5 tot 10-voud kwijt voor een jaarcontract, waardoor ze 24 uur per dag en 7 dagen in de week zichtbaar zijn.
Het is zeer aantrekkelijk om bedrijven uit de eigen regio via Koopplein te laten adverteren. Hoe meer bedrijven u laat adverteren, er is een mogelijkheid van 200 tot 300 kaderadvertenties, hoe meer geld u overhoud. Alle opbrengsten zijn voor u zelf. Dus hoe meer tijd u investeert hoe meer geld het oplevert. Er zijn Kooppleinen die parttime werken en enkele zelfs fulltime !

Wat kost het?
De kosten kan ik zelf niets over zeggen, daar dit afhankelijk is van de regio/gemeente u kiest.
De totale formule Koopplein.nl zit perfect in elkaar. U koopt een licentie, waarvoor u jaarlijks een bedrag betaald. Dat zijn de enige kosten die u jaarlijks zelf hebt. Daarbij komen dan kosten om uw Koopplein onder de aandacht te brengen (reclame). Daar zijn hele goedkope (bijna niets) oplossingen voor tot zo duur u het zelf wilt maken.
Indien Koopplein nog geen licentienemer heeft in de gemeente, is de bekendheid van onze marktplaats hier nog gering. Wanneer er een Licentienemer gevonden is, kan de lokale promotie van start gaan en groeit de bekendheid van Koopplein in de gemeente. Tot die tijd is de traffic op de lokale website dus beperkt. Met de groei van het aantal bezoekers aan het lokale Koopplein, groeien ook de omzetkansen van de handelsplaats in de gemeente!

Wat ik ervan vind:
Elke dag zit ik met plezier achter de PC om te kijken wat er allemaal is gebeurt op de site. Maar ook het bezig zijn op de Social Media, denk aan Facebook, Hyves, Twitter. Hier kunt u zonder kosten leuk reclame maken en het levert meer op dan u denkt. Als het zover is kan ik u hier wel het een en ander over vertellen.

Welke gemeente/regio’s zijn rond Den Haag nog beschikbaar?
• Delft
• Leidschendam & Voorburg
• Wassenaar
• Boskoop & Rijnwoude & Zoeterwoude
• Hillegom & Teylingen & Lisse
• Schipluiden & Maassluis & Midden Delfland

Geïnteresseerd in een gemeente ergens anders in het land, laat het me weten. Ik kan voor u nakijken of deze nog beschikbaar is.

Zijn er nog vragen stel ze me gerust. Wilt u in aanmerking komen voor 1 of meer van de beschikbare Kooppleinen, laat het me weten.

Voor meer info kunt u mij mailen. Het mailadres is: denhaag@koopplein.nl Ik zal zeggen laat deze kans niet lopen en neem zo snel mogelijk contact met me op. Ik kan u veel vertellen (zowel voor- als nadelen). Schroom niet en vraag me om informatie.
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 28-08-19
  • Adverteerder Vacatures Den Haag
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 21-10-2009
  • Plaatsnaam Den Haag
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 241 x
  • Snelcode info 4799945

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail