SW Restauratie & Schadeherstel- JIJBEPAALT.NL

SW Restauratie & Schadeherstel is aangesloten bij Jij Bepaalt.
Wij hebben nu ook het keurmerk van JIJBEPAALT.NL, waarmee aangegeven wordt dat wij onafhankelijk zijn en niet mee doen aan schadesturing door verzekeraars. Bij ons bent u de klant!
Veel verzekeraars willen graag dat u de auto laat repareren bij een schadeherstelbedrijf waar zij een (prijs)afspraak mee hebben. Ze sturen u naar hun contractuele partner. De door de verzekeraars gemaakte afspraken dwingen de schadebedrijven haast om de schade zo goedkoop mogelijk te repareren. Tegen u wordt gezegd dat er een lager eigen risico is, gratis vervangend vervoer, reparatiekwaliteit en dat de betaling van de schade vooruitbetaald wordt. Onterecht, want de lokale zelfstandige schadebedrijf biedt vaak dezelfde service, kwaliteit en diensten. Soms zelfs beter door "eerlijk" schadeherstel.
Heeft u vragen over uw autoverzekering, polisvoorwaarden of over schadeherstel dan kunt u contact opnemen met JIJBEPAALT.NL.

0900-0988 of via info@jijbepaalt.nl

Kijk voor meer informatie op JIJBEPAALT.NL

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.