Gratis reisadvies

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-07-17
adverteerder
Ronald Franken
type
aangeboden
adverteert sinds
16-04-2015
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
06-31995266
gezien
6 x
snelcode info
5774588
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vakantie inspiratie in 1 minuut https://youtu.be/djt6O8PfQ3g

Scenic Travel fungeert met 25 jaar ervaring en reiskennis als uw persoonlijke reisadviseur, wij geven een deskundig, objectief en onafhankelijk reisadvies. Wij bieden deze unieke service, het scheelt u veel tijd en het kost u niets extra's. Wij kunnen alle soorten reizen voor u vinden en boeken. Dit alles onder de nodige garanties*.

www.scenictravel.nl

Ontzorgen is het sleutelwoord binnen Scenic Travel. Vertel ons uw vakantiewensen en wij zorgen dat die waar worden gemaakt. Uw vakantie op maat, een gespecialiseerde reis of een standaard vakantie, geen probleem, alle soorten reizen zijn mogelijk. En dit zonder extra kosten voor u. Onder de garanties van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds*

* Scenic Travel is een zelfstandige organisatie wat is aangesloten bij ReisCreaties. ReisCreaties is onderdeel van Pelikaan Reizen en is aangesloten bij de SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Deel deze advertentie met:
|
Vakantie & Toerisme