Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Me voor Senioren.

prijs
€ 7
datum plaatsing
13-07-17
conditie
nieuw
adverteerder
Bert
type
aangeboden
adverteert sinds
28-07-2009
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
06-58922872
gezien
46 x
snelcode info
6263247

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows Me voor Senioren voor de prijs van € 7,00.

Windows Me voor senioren is hét instapboek voor iedereen die op latere leeftijd met de computer aan de slag wil. Met dit boek leert u stap voor stap de basisbeginselen van het besturingssysteem Windows Me. U neemt het boek bij de computer door en doet zo in uw eigen tempo alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om de vele mogelijkheden van de computer optimaal te benutten.

Recensie(s)


In dit boek wordt het bedrijfssysteem "WINDOWS Me" voor senioren behandeld. Het is op dusdanige wijze opgezet dat oudere volwassenen zonder enige computerkennis het kunnen toepassen. Het is een uitgesproken "Doe het zelf" boek. Het is de bedoeling, dat met het boek naast de computer de diverse hoofdstukken worden doorgewerkt. Het is hetzelfde opgezet als "Windows 98 voor senioren"*. Door het grote aantal schermvoorbeelden is het geheel eenvoudig te volgen; ook als het fout gaat, kun je toch de weg weer terugvinden. Het boek neemt je aan de hand mee om de beginnersangst en het gevoel, dat je iets kapot kunt maken, te overkomen. Natuurlijk wordt veel aandacht besteed aan het tekstverwerken. Ook aan het Internetgebeuren wordt uitgebreid aandacht besteed; het surfen en schrijven en ontvangen van e-mail worden helder uit de doeken gedaan. Een ideaal boek, ook voor de beginner. Het boek is uitgevoerd in grote letters en gemakkelijk te lezen. Een index besluit het geheel.

Kan opgestuurd worden binnen Nederland voor de vaste prijs van € 7,00. Dus eerst € 7,00 overmaken met een bankoverschrijving. Zodra de € 7,00 op mijn rekening staat, stuur ik het Addo Stuur Boek op, maar dan heb ik wel je adres nodig.

Deel deze advertentie met:
|
Boeken