Woning niet verkocht ? Verhuren een optie ?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
02-04-17
adverteerder
Domica Rotterdam
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Rotterdam
telefoon
0107999098
gezien
19 x
snelcode info
7346718

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Makelaars en Taxateurs

OMSCHRIJVING:

Domica Rotterdam, een grote speler op gebied van verhuur van woonruimte in Rotterdam

Domica Rotterdam, nog nooit van gehoord? Daar komt dan nu verandering in. Ik ga u bekend maken met deze verhuurmakelaar die als beste aangeschreven staat in Nederland. Ik neem u mee in een virtuele tour hoe de dag van de Domica makelaar eruit ziet
 

Een praktijk situatie van een huiseigenaar met zorgen
7.00 uur de wekker gaat. Weer een dag vol stress en problemen. Mijn huis staat nu al twee jaar te koop en vanmiddag heb ik een gesprek met de verkoopmakelaar om nogmaals te zakken met de vraagprijs.

Nou moet u begrijpen dat ik in die twee jaar tijd dat mijn huis al te koop staat al 85 000 euro gezakt ben. Ik zit nu al 10 000 euro onder mijn eigen hypotheek waarde. Ondertussen heb ik ook nog de hypotheek van mijn nieuwe huis die ik moet betalen. De zorgen over mijn tweede woning maken mijn nachtrust er niet beter op.

  
Ik stap uit bed om te gaan douche en een kop koffie te drinken. Dan gaat mijn telefoon. Het is mijn verkoopmakelaar. Het liefst zou ik die telefoon door de wc spoelen maar ik besluit toch op te nemen. Ik zeg op mijn aller vrolijkst goede morgen, toch was het niet goed geacteerd want de meneer aan de andere kant van de lijn heeft vrij snel door dat dit niet bepaald mijn dag is. Hij valt me dan ook snel in de rede met zijn vrolijke stem.

De makelaar verteld mij dat ik opgelucht mag zijn omdat hij DÉ oplossing voor mijn problemen schijnt te hebben. Hij heeft een samenwerking met een top verhuurmakelaar, dit makelaar kantoor is gevestigd in Rotterdam en heet Domica. Het voordeel is dat er een huurder gevonden kan worden terwijl de verkoop van de woning gewoon doorgaat.

Domica ? Nog nooit van gehoord. Ik vraag de makelaar wat de voordelen zijn om mijn huis via Domica Rotterdam te verhuren. Hij weet mij te vertellen dat Domica kan zorgen voor een huurder die snel in zal trekken en dus de kosten van mijn hypotheek kan dekken d.m.v. huur te betalen.

Mijn interesses zijn gewekt. Ik dank de heer en hang op om direct contact op te nemen met Domica Rotterdam.  Een vriendelijke professionele medewerker staat mij te woord en legt mij uit wat de voordelen zijn van het verhuren van mijn woning bij Domica Rotterdam.

Die zelfde dag kan er nog een woning opname plaats vinden. Ik dank de medewerker en zie haar later op de dag in mijn woning.   Ik voel me al een stuk beter dan een uur geleden!

Later op de dag heb ik de afspraak met de verhuurmakelaar in mijn woning om de opname rond te maken.  Zo fijn dat ze zo snel handelen, het geeft me een rustig gevoel, de stress neemt al af in 80%.

De verhuurmakelaar van Domica legt mij uit dat de verhuurmarkt totaal anders werkt dan de verkoopmarkt. Bij verhuur gaat het met name om de snelheid, iets waar Domica in gespecialiseerd is .

2 dagen later is mijn stress in 90% afgenomen. Ik krijg een telefoontje dat er een eventuele huurder zich aan heeft gemeld. Nog geen twee uur later is mijn stress met 100% afgenomen. De eventuele huurder heeft mijn woning bezichtigd en heeft er voor gekozen om mijn woning te huren!

Mijn week kan niet meer stuk dankzij de professionele en snelle handelingen van Domica Rotterdam!

Laat Domica Rotterdam u ontzorgen, op basis van No Cure No Pay kunnen wij een goede en betrouwbare huurder voor uw woning vinden.

Via de leegstandswet blijft uw woning in de verkoop staan en gaan verkoopbezichtigingen gewoon door ! De huurders van Domica Rotterdam zijn veelal expats die tijdelijke woonruimte zoeken en als een goed huisvader met uw woning om gaan  


EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam
 ● Type: Huur- of Verhuurbemiddeling

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5158269/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

Deel deze advertentie met:
|