Vertrouwd verhuren via Domica Rotterdam

Diensten en Vakmensen > Hypotheken en Verzekeringen

KENMERKEN:
 ● Type: Hypotheken

OMSCHRIJVING:

Voor het verhuren en huren van woningen in Rotterdam en omstreken bent u bij Domica aan het juiste adres

 

Domica Rotterdam verzorgt de huur en verhuur van woningen in heel Rotterdam en omgeving. Ook helpt Domica u bij aan-of verhuur opdrachten met een juiste strategie.

Wij bemiddelen zowel voor Expats als voor lokale opdrachtgevers die veelal tijdelijke woonruimte zoeken. Komt u gerust eens langs op ons kantoor aan de Admiraal de Ruyterweg 85 in Rotterdam. Het kantoor ligt net buiten het centrum van Rotterdam, op een paar minuten afstand van de Meent en de bekende winkelstraat Coolsingel.

Domica  is dé verhuurmakelaar van Rotterdam.  Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van prachtige woningen in Rotterdam en vele omliggende woonplaatsen zoals Schiedam, Barendrecht, Hellevoetsluis, Vlaardingen en Spijkenisse.  Onze klanten bestaan voornamelijk uit expats, maar ook particulieren.  Mochten wij het genoegen hebben uw woning te huur aan te bieden, nemen wij stap voor stap de procedures met u door met een professionele service en vaste / overzichtelijke tarieven en dit alles op basis van No Cure No Pay.

Wij zullen uw woning dan opnemen in onze portefeuille , plaatsen hem op onze Domica website en brengen hem onder de aandacht bij tientallen media kanalen.
Bent u geïnteresseerd om u woning te laten verhuren door Domica Rotterdam?  Vul dan ons contactformulier in op onze website of kom langs op ons kantoor om alle in en outs te bespreken op een kennismakingsgesprek.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Rotterdam
 ● Service: Komt aan huis

ADVERTEERDER:
Naam: Domica Rotterdam
Tel: 0102680024
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5158602/ko


Het grootste aantal huurwoningen in Nederland vindt je bij Domica. Wij rekenen géén bemiddelingskosten. 

Bekijk alle beschikbare huurwoningen bij jou in de buurt op onze website via onderstaande link.

  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 02-04-17
  • Adverteerder Domica Rotterdam
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-07-2013
  • Plaatsnaam Rotterdam
  • Telefoon 0107640512
  • Gezien 67 x
  • Snelcode info 7347307

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.