Fulltime werk vanuit Arnhem beschikbaar!

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
20-03-17
adverteerder
Charmelle Janssen
type
gevraagd
adverteert sinds
07-07-2016
plaatsnaam
Tilburg
telefoon
0107420296
gezien
38 x
snelcode info
7930207

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Commercieel adviseur
‘Gericht op beurzen, evenementen en face to face verkoop’.

About Office: ‘Arnhem’
Onderdeel van een inmiddels 13 jaar bestaande stabiele Marketingorganisatie met 16 vestigingen door heel Nederland. Ondertussen zijn wij alweer 3 jaar gevestigd in Arnhem. Voorheen nabij het station, maar gezien wij uit ons jasje gegroeid zijn is een verhuizing naar een groter pand gerealiseerd. Wij zijn daarom ook op zoek naar fulltime personeel, met een commerciële achtergrond en/of commerciële drive. So we’re hiring!

Over de functie
Je hebt een vast salaris (met bijkomende bonusregeling) en je reiskosten worden vergoed.
Als commercieel adviseur kun jij breed worden ingezet. Wij zijn actief op beurzen, instore marketing-events en worden grotendeels ingezet bij het bezoeken van potentiële klanten (verrichten van koude acquisitie).
Jij bent hét gezicht van de opdrachtgever, daarom moet jij perfect op te hoogte zijn van de producten welke jij vertegenwoordigd. Hier wordt jij intern voor opgeleid door middel van; Sales- communicatie- en producttraining.

Het is géén vereiste om een rijbewijs B te hebben, wel een pré.

Middels geselecteerde klantbestanden van de opdrachtgever bezoek jij de klant, brengt een passend, aantrekkelijk advies op maat en verzorgd de gehele procedure voor de bestaande, oude (d.m.v. winback-acties) of potentieel nieuwe particuliere klant. Met als oogpunt kwaliteit, wordt van je verwacht dat je een eerlijk advies uitbrengt en jouw kennis zo duidelijk mogelijk overbrengt.

Competenties
Ben je onlangs afgestudeerd aan een MBO, HBO opleiding en/of bezit jij sterke communicatieve vaardigheden?
Ben jij van maandag t/m zaterdag beschikbaar en heb jij geen moeite met werken in de avonden?
Wil jij graag nieuwe werkervaring op doen en zoveel mogelijk kennis vergaren?
Sta jij open voor vernieuwing en wil jij de commerciële wereld graag ontdekken?

Stuur jouw CV naar j.serraarens@marketingimpuls.nl of bel naar 0107420298.

Doorgroeimogelijkheden
Uiteindelijk zijn wij op zoek naar kandidaten die de ambitie hebben door te groeien naar een leidinggevende functie, hier wordt van je verwacht dat je jouw kennis en vaardigheden weet over te brengen naar jouw nieuwe collega’s en zo een optimaal resultaat weet te behalen.

MarketingImpuls heeft ruimte voor Salesmanagers, teamleaders en trainers; Echter begint een ieder bij ons als commercieel adviseur. Het is dus aan jouw eigen inzet, prestatie en resultaat, hoe snel je doorgroeit naar een nieuwe functie.

Over MarketingImpuls B.V.
MarketingImpuls is een vooruitstrevende organisatie met meer dan 400 medewerkers in dienst.
Wij zijn marktleider op gebied van direct-sales in Nederland en werken enkel met A-labels, waaronder Vodafone, Nuon en Eneco. In een dynamische omgeving als bij MarketingImpuls, heb je te maken met een enorme diversiteit aan collega’s; verscheidene achtergronden, werkgebieden en ervaringen.


*Aan deze functieomschrijving/vacature kunnen geen rechten worden ontleend.
*Acquisitie n.a.v. deze functieomschrijving/vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze advertentie met:
|