carwash,autowasserette,camper den helder

Carwash Verhaart, Den Helder

www.autoserviceverhaart.nl

Sinds juli 2016 nieuw gevestigd in Den Helder ,tegenover ambachtsstraat 17,waar Autoservice Verhaart is gevestigd is Carwash Verhaart gevestigd.
Een prachtige Carwash ideale ligging voor de inwoners van Den Helder#Julianadorp#Hollands Kroon #Schagen #Anna Paulowna#Breezand
5 ruime Wasboxen(ook voor caravan,camper& grote bestelauto)

Ruime keuze uit wasprogrammas:
-Voorwas
-Powerschuim
-Hogedruk voorwassen
-Schuimborstel
-Tussendoor afspoelen
-ShineTecs
-Wax conservering
-Vlekvrij afspoelen

Voor als U klaar bent met wassen
-4 ruime stofzuigerplaatsen
-Matten borstelklopzuigautomaat
-Geurautomaat voor uw matten
-Auto deodorantautomaat
-doekenautomaat voor in-en exterieur

Eigenaar van CARWASH VERHAART is AUTOSERVICE VERHAART

Autoservice Verhaart

Service is ons sleutelwoord!

Bij Autoservice Verhaart is service geen loze kreet: bij ons is de klant koning! Afspraak is afspraak, u krijgt een eerlijk en duidelijk advies en reparaties voeren wij in overleg uit. Dit voorkomt verrassingen achteraf.
Wij beschikken over onze eigen servicewagen en kunnen u in noodgevallen op locatie weer op weg helpen in de regio Den helder3Holands Kroon#Schagen#Julianadorp#AnnaPaulowna #Hollands Kroon enregio Bij keuringen en reparaties kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice en voor de sportievelingen staat een leenfiets ter beschikking. Op afspraak kunt u tegen een geringe vergoeding eventueel gebruik maken van onze leenauto.
Terwijl wij sleutelen ondervindt u onze service!
Kom gerust eens kennismaken: we hebben lekkere koffie…

Autoservice Verhaart kan sinds de oprichting in 2007 rekenen op de toegewijde inzet van:
Ruud Verhaart
Monique Verhaart
Rik Weijsenborn
Jesse Lamboo
Ladees Rajarathinam
Stefan Voorthuijsen

Algemene Periodieke Keuring:

APK

Autoservice Verhaart is een RDW-erkend garagebedrijf en keuringsstation en mag alle APK-keuringen uitvoeren. Graag herinneren wij u op tijd per e-mail wanneer uw auto weer aan de beurt is voor de keuring. U kunt zich hiervoor aanmelden via de APK-reminder hiernaast.

Wanneer u uw auto bij ons achterlaat ter keuring kunt u gebruik maken van onze leenfiets, haal- en brengservice of leenauto (laag tarief) om weer thuis of op uw werk te komen.

• Benzine
• Diesel
• Personenauto’s
• Bedrijfswagens

Servicewagen

Binnen een straal van 25 km,Den Helder#Julianadorp#Hollands Kroon,Anna Pauwlowna,Schagen

Onze servicewagen brengt onze dienstverlening op het hoogste niveau. Binnen een straal van 25 kilometer rond Den Helder helpen wij u uit de nood bij opstartproblemen, lege accu’s of andere storingen waarbij de auto zelf niet meer rijdt. Is het probleem ter plekke niet op te lossen, dan halen wij de auto op voor reparatie in de garage

Brink Trekhaak montage

Autoservice Verhaart is trekhaakspecialist!

Brink is al jarenlang onbetwist marktleider op het gebied van trekhaken en vrijetijdsproducten voor uw auto. Of u nu kiest voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak mof een wegdraaibare trekhaak, u bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw auto en caravan of aanhanger.

BOVAG Onderhoud Caravan/Kampeerauto

“Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat”

Eenmaal op vakantie wilt u zéker geen onaangename verrassingen. Reparaties in het buitenland zijn vaak tijdrovend en meestal zeer prijzig. Om uw kostbare bezit in optimale staat te houden is regelmatig onderhoud dus belangrijk. Autoservice Verhaart is als enige garagebedrijf in de regio BOVAG-gecertificeerd voor Caravan/Kampeerwagen-onderhoud.

Bij een onderhoudsbeurt worden de vitale functies van uw voertuig gecontroleerd op werking en veiligheid. We inspecteren onder meer het chassis, de opbouw, gas en elektra en de vochthuishouding. In overleg met u kunnen wij repareren, smeren, vervangen en afstellen. Ook kunnen wij tijdens een onderhoudsbeurt voor u accessoires monteren om uw vakantieverblijf te perfectioneren voor uw volgende reis.

U krijgt een uitgebreid BOVAG-onderhoudsrapport en, wanneer uw caravan of kampeerwagen aan alle eisen voldoet, een keuringsrapport met bijbehorende sticker voor op het voertuig.

Om teleurstellingen op reis te voorkomen adviseren wij eens in de twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Wilt u tussentijds zekerheid? Dan kunt u kiezen voor een BOVAG-onderstelbeurt. Deze is te vergelijken met een grote beurt voor uw auto.BOSCH diagnose-apparatuur

Betrouwbare en nauwkeurige instrumenten

Wij beschikken over BOSCH diagnose-apparatuur. Met deze uiterst betrouwbare en nauwkeurige instrumenten kunnen wij van alle merken personen- en bedrijfswagens storingen uitlezen in alle onderdelen.

Contactgegevens


Autoservice Verhaart
Ambachtsweg 17
1785 AJ, Den Helder

Telefoon: 0223-619988
E-mail: info@autoserviceverhaart.nl
www.autoserviceverhaart.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we u van 9.00 tot 13.00 uur van dienst.

  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 05-03-23
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Autoservice Verhaart
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-07-2016
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon 0223 619988
  • Bekeken 681 x
  • Snelcode info 8086674

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail