limo service nederland Limousine verhuur

prijs
€ 80
datum plaatsing
14-04-17
adverteerder
Limo Service Nederland
type
aangeboden
adverteert sinds
17-10-2015
plaatsnaam
Midden-Drenthe
telefoon
0528-331106
gezien
68 x
snelcode info
9140593

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Limo Service Nederland is een full service limousineverhuurbedrijf. Onze diensten zijn in te schakelen bij allerlei speciale gelegenheden. U ziet onze limousines dan ook regelmatig voorbij zoeven in de omgeving van Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht.
Meestal mogen we aanwezig zijn bij vrolijke momenten zoals bruiloften, vrijgezellenfeesten, verjaardagen en evenementen, waarbij de limo de sfeer verhoogt. Maar limousines lenen zich ook heel goed voor het vervoer van familieleden bij een rouwplechtigheid.
Een limousine huren is natuurlijk ook een fantastische manier om iemand een speciaal gevoel te geven. Dat kan een geliefde, een vriend of een familielid zijn, maar ook een belangrijke zakenrelatie zal uw bedrijf niet snel vergeten na een heerlijke rit in één van onze limousines.
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van onze klanten. Elk verzoek wordt met zorg uitgevoerd.

Kies voor het huren van vorstelijk vervoer in een limousine in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Utrecht voor Limo Specials Nederland. Dan zit u goed!

Deel deze advertentie met:
|