Duo-Visco® 80 enbull; traagschuim matras met 7 cm traagschu…

prijs
€ 589
datum plaatsing
16-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Ravensberger Matrassen
type
aangeboden
adverteert sinds
10-01-2013
plaatsnaam
Zoetermeer
telefoon
0798895597
gezien
1 x
snelcode info
9687328

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Slaapkamer > Matrassen en Bedbodems

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Type: Matras

OMSCHRIJVING:
Het beste drukverlagende traagschuim matras met een traagschuimlaag van 7 cm en soortelijk gewicht van SG 80
- Ravensberger Matrassen

Traagschuim is visco-elastisch en kent een lage tegendruk. Dit betekent dat het traagschuim reageert op lichaamswarmte en hierdoor zachter wordt. Hierbij vloeit het materiaal als het ware onder het lichaam vandaan, zodat het lichaam met een zo groot mogelijk matrasoppervlakte in contact komt te staan. In combinatie met de uiterst lage tegendruk wordt een drukverlagend effect (anti-decubitus) bereikt, waardoor traagschuim ook regelmatig in ziekenhuizen wordt ingezet. Traagschuim matrassen bestaan uit een dragende veerkrachtige kern met hierop een traagschuimlaag. Ons Duo-Visco 80 matras is opgebouwd uit een 9 cm kern gemaakt van RAVOsan HR koudschuim met hierop een 7 cm laag gemaakt van RAVOtherm traagschuim. Het HR koudschuim heeft een SG 50. De traagschuimlaag is geschuimd geproduceerd en heeft een SG 80. SG staat voor soortelijk gewicht, dit is het aantal kilogram materiaal wat per kubieke meter (kg/m3) in het matras is verwerkt. Hoe hoger het soortelijk gewicht des te beter is de puntelasticiteit, veerkracht en duurzaamheid. Traagschuim is een materiaal dat op basis van lichaamswarmte werkt. Het materiaal voelt wat massiever aan en wordt zachter als het in contact komt met lichaamswarmte. Omdat het materiaal op basis van lichaamswarmte werkt houdt het de warmte ook iets langer vast dan bijvoorbeeld HR koudschuim. Indien u het sneller warm heeft is het mogelijk verstandig een HR koudschuim matras te overwegen. Het matras heeft slimme beluchtingskanalen en een zachtere schouderzone, waardoor de warmte beter kan worden gereguleerd en de schouder meer ruimte heeft om in het matras weg te zinken. In combinatie met het hoge soortelijk gewicht en de puntelasticiteit van het traagschuim zorgt dit voor de juiste uitlijning van de wervelkolom en het laag houden van de druk op het lichaam.

RAVOtherm premium traagschuim Made in Germany Gecertificeerde productkwaliteit Drukverlagend visco-elastisch traagschuim Soortelijk gewicht van SG 80 in de hardheid H 2/3 Constructie 7 cm RAVOtherm SG 80 traagschuim 9 cm RAVOsan SG 50 HR koudschuim Hardheid H 2 / 3 (Medium/Firm) Zachtere schouderzone Klimaateigenschappen Geschuimd geproduceerd traagschuim Slimme beluchtingskanalen Uitstekende vochtafvoer Goede warmteregulatie Tijk (matrashoes) Katoenen-dubbeldoek of Medicott-Silverguard tijk 4-zijdig afritsbaar en wasbaar op 60 graden Geschikt voor mensen met allergien Certificering en veiligheid LGA certificatie - getest op schadelijke stoffen Allergievrij volgens ko-Tex klasse 1 TV ISO 9001 certificatie CertiPUR? certificatie FKT medisch getest Made in Germany

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: Ravensberger Matratzen
 ● EAN (artikel code): 4250641731733

ADVERTEERDER:
Naam: Ravensberger Matrassen
Tel: 0798895597
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/6249699/ko

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deel deze advertentie met:
|
Huis & Inrichting