zoek je per direct oppas voor ma/di in Houten Zuid?

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
20-03-17
adverteerder
silvia schakel
type
aangeboden
adverteert sinds
19-11-2010
plaatsnaam
Houten
telefoon
n.v.t.
gezien
8 x
snelcode info
977539

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Hallo!
Mijn naam is Silvia, ben 39 jaar, samenwonend en moeder van 3 kinderen (2 jongens van respectievelijk 10, 4 en een dochter van mei 2010). Omdat onze jongste zoon nu ook naar de basisschool gaat, wordt het wat rustiger in huis en dus lijkt het me heel leuk om op 1 of 2 kindjes te passen (tussen de 1 en 4 jaar oud). Daarnaast weet ik zeker dat onze dochter een speelkameraadje heel gezellig vindt.

Ik durf te zeggen dat ik een gezellige, rustige, zorgzame moeder ben die het belangrijk vindt dat er een goede sfeer en balans is in het gezin. Bij ons in huis wordt niet gerookt en er zijn ook geen huisdieren.

Ik werk vanuit huis, ik ben eigenaar van een goedlopende webshop in tweedehands positiekleding. Tot januari 2009 heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt (als marketing assistent en secretarieel medewerkster). Mijn laatste baan was bij Hewlett Packard, ik heb daar 10 jaar gewerkt.

Dus ben je (per direct) op zoek naar een oppasadres waar jouw kind op maandag en/of dinsdag (van 9.00 tot 17.30 uur) van harte welkom is om te komen spelen? Mail me dan, ik neem graag contact met je op om e.e.a. te bespreken en nader kennis te maken. En natuurlijk kun je me altijd benaderen als er nog meer vragen zijn.

groet, Silvia

Deel deze advertentie met:
|