autoservice warmenhuizen schagen koopplein

https://www.autoservicevanwent.nl/

Autoservice Van Went

Het garagebedrijf uit Warmenhuizen

Onze werkplaats is voorzien van de benodigde apparatuur, om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Met de nieuwste en meeste recente Bosch uitleesapparatuur kunnen wij de nieuwste generatie auto`s uitlezen en allerlei uiteenlopende problemen oplossen.

Ons doel is totale service bieden van onderhoud, APK, aircoservice, storingsdiagnose tot schade afhandeling. Autoservice van Went staat voor kwaliteit, een goede, snelle en betaalbare service. Wij houden van duidelijkheid, daarom zullen wij u altijd voor er gerepareerd wordt een prijsopgave doen, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.


Heeft u geen vervoer naar huis? Geen probleem u kunt gebruik maken van onze haal-, en brengservice in en om Warmenhuizen en Schagen. Ook beschikken wij over een leenauto waarvan u alleen de verreden benzine hoeft te betalen.

Trekhaken

Bekijk de prijs voor het monteren van trekhaken

Trekhaken monteren

Wij kunnen voor elk merk en type auto trekhaken leveren en monteren. Bij de trekhaak kunnen wij alle soorten bedradingsets monteren, 7-polig, 13-polig jeager en 13-polig multicom-west. Informeer naar onze scherpe tarieven of kijk op www.trekhaken.nl voor het uitgebreide aanbod.

Uitlaten

U kunt bij ons terecht voor een nieuwe uitlaat wij monteren uitlaten van originele kwaliteit. Wij kunnen van ieder merk en type auto uitlaten leveren en monteren. Informeer naar de concurrerende prijzen die wij hanteren.

Accu’s

U kunt bij ons terecht voor een gratis accu-check. Neem direct contact op >Banden shop

Bekijk het actuele overzicht met prijzen van banden
Banden webshop

Autogarage Warmenhuizen

Onze werkplaats is voorzien van alle apparatuur om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Zo beschikken wij over een 4-kolomsbrug, een 2 kolomsbrug, een bandenapparaat en een balanceerapparaat.

Daarnaast hebben wij ook een Bosch KTS diagnosetester waarmee wij storingen kunnen uitlezen, servicemeldingen resetten na een onderhoudsbeurt, probleem diagnose en eventueel instellingen van uw auto aanpassen

voor de regio schagen,warmenhuizen,,schagerbrug

Contact

Autoservice van Went

Bregweid 26
1749 DJ Warmenhuizen

0226 – 399900
info@autoservicevanwent.nl
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 01-01-18
  • Adverteerder Koopplein Den Helder
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-07-2016
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 147 x
  • Snelcode info 9980525

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail