Qball Internet B.V. | Webdesign & Techniek

Openingstijden 

ma t/m vrijdag: van 09:00 t/m 17:00
zaterdag en zondag: gesloten

Adresgegevens

Qball Internet B.V.
Hazenkoog 8a
1822BS Alkmaar

072 564 5604

info@qball.nl
www.qball.nl

 Wie zijn wij

Qball Internet is gespecialiseerd in het maken van websites op maat. Qball is opgericht in 1999. Webdesign, -hosting, -development en -marketing zijn de trefwoorden voor Qball. We hebben een sterk en eigen Content Management Systeem ontwikkeld wat voldoet aan de eisen van W3C en de Google Webmastertools. Daarnaast wordt samengewerkt met verschillende partners die het ontwikkelen van techniek door Qball Internet laten verzorgen. Onze focus ligt op de ontwikkeling en implementatie van intelligente oplossingen voor Websites, Webhosting, Webmarketing en online applicaties. Belangrijk uitgangspunt is dat die oplossingen u als opdrachtgever altijd zelfstandige controle bieden.

Onze speerpuntproducten zijn:

  • Qball Internet Webdesign, innovatieve in het oog springende designs
  • Qball Internet Webhosting, registratie van domeinnamen en hosting op Plesk servers
  • Qball Internet CMS, Voor betaalbare, zoekmachinevriendelijke websites
  • Studio Qball, in onze eigen studio maken we Internet filmpjes en foto's


Alle door Qball Internet ontwikkelde websites zijn uitermate zoekmachine vriendelijk. Bovendien kunt u voor elke artikel of pagina afzonderlijk de voor zoekmachines belangrijke codes (titel en metatags) invoeren. Zo wordt uw website optimaal gepresenteerd in de zoekmachines en verbetert u uw vindbaarheid. Pagina's die in het CMS worden aangemaakt krijgen automatisch zoekmachine vriendelijke URL's mee.
Qball Internet CMS staat bekend als bijzonder zoekmachinevriendelijk, wat onderstreept wordt door hoge posities van veel van onze opdrachtgevers in de zoekmachines.

Onze e-mail marketing oplossing stelt organisaties in staat eenvoudig, maar zeer professioneel e-mail nieuwsbrieven en e-mailings te versturen.

Qball is bekend van Websites van Marco Borsato, Warchild, Koopplein.nl en makelaars als Leygraaf Makelaars, Pieter Haverkamp en de Groot Makelaardij.

Specialiteiten

Webdesign, Webdevelopment, Webmarketing, Webhosting, Website Analyse, Webstudio, Webcommunity, Google Adwords, Google Adsense.

Weekendarrangement is een project van Qball Internet BV:

Weekendarrangement.nl

Studio Qball

Studio Qball heeft in Alkmaar een praktische ruime studio gelegen op de begane grond. Hier maken we filmpjes die we verwerken in Websites. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het té gek voor u maken! We werken met, professionele, concept makers voor als u het écht groots wilt aanpakken. U kunt ons ook benaderen als u flashbanners over de gehele website wilt ontwikkelen. Zie rechts hiernaast de voorbeelden. Qball zet alle filmpjes op een eigen streaming server waardoor de filmpjes ook bij veel dataverkeer snel inladen! U kunt Studio Qball natuurlijk ook huren, met of zonder Studio Qball medewerker!