Innerlijke en uiterlijke verzorging is een must!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
15-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
XS2HEALTH
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Nieuwegein
telefoon
0655907643
gezien
74 x
snelcode info
1676777

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

U als persoon bent altijd bezig met bewegen, denken, slapen, eten, lopen, zitten, werken, stilstaan en nog veel meer. Daardoor wordt het lichaam belast zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

U vindt uw lichaam belangrijk en wil alleen die producten die goed voor u zijn, wetenschappelijk bewezen en op een natuurlijke basis want chemicalien is nu net weer niet de bedoeling.

Als u op onze site op wellness producten klikt dan komt u op een meer dan uitgebreide website terecht met een aanbod van 's wereld beste producten op het gebied van verzorginsproducten.

Of u nu een antirimpelcreme zoekt of juist weer wat om af te vallen, of u nu een sporter bent of iemand die mentaal of fysiek beter wil presteren voor iedere soort mens is er een produkt met een revolutionaire werking.

Bent u dan geinteresseerd klik dan op ga nu winkelen en daarna op aanmelden . U krijgt dan de exclusieve toegang tot onze producten en mogelijkheden.

U kunt ook distributeur van deze producten worden door gelijk gelijk uw gegevens naar ons te mailen of op contact te klikken op de website.

See the world as your self.
Have faith in the way things are.
Love the world as yourself;
Then you can care for all things.
- Tao Te Ching

Neem ook eens een kijkje op onze website:

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest