Kenneth Valverde! Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse & Spaanse mu…

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
02-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Kenneth Valverde
type
aangeboden
adverteert sinds
08-03-2012
plaatsnaam
Dukenburg
telefoon
06-18699087
gezien
91 x
snelcode info
1340296

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Kenneth Valverde is een Zuid-Amerikaanse zanger/gitarist met internationale ervaring, die gespecialiseerd is in Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse en Spaanse muziek, ter opluistering van uw gezellige avonden, barbecues, recepties, bruiloften en partijen.

Vanuit zijn huidige verblijfplaats in Nederland reist hij veel naar Duitsland, Italie, Belgie en Griekenland, waar hij in mei 1999 een TV-Special opgenomen heeft voor het Griekse kanaal "Enoplon Dinamion".

Hij wordt niet alleen aanbevolen om zijn stem en gitaarspel, maar is ook in hart en nieren een entertainer, die de mensen weet te boeien en te amuseren met zijn ritmische en romantische muziek.

Afhankelijk van de ambiance brengt hij voor- of achtergrondmuziek ten gehore.

In maart 2003 was hij in het land te zien en te beluisteren in de bioscoopfilm LIEVER VERLIEFD, een romantische comedy geproduceerd door Johan Nijenhuis van kaskrakers COSTA en VOLLE MAAN. In bovengenoemde film heeft Kenneth Valverde samen met zijn collega meegespeeld onder de naam Los Mayas.

Verder heeft Kenneth Valverde ook in juni 2008 medewerking verleend aan het TV-programma Trick & Treat, een candidcamerashow van Veronica.

Voor info/boekingen: 024-3446893 of 06-18699087

Website: www.kenneth-valverde.nl

Deel deze advertentie met:
|