C# / .NET Ontwikkelaars regio Nijmegen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Wesche en de Boer
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
n.v.t.
gezien
23 x
snelcode info
2492911

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar ambitieuze, ondernemende C#/.NET ontwikkelaars die willen meegroeien met onze opdrachtgever, terwijl je de mogelijkheid krijgt om op een vaste locatie in centraal Nederland met de nieuwste Microsoft technologie mee kan bouwen aan software pakketten.Daarnaast word jouw meedenken over de architectuur ook zeer op prijs gesteld!Als .Net ontwikkelaar ben je onderdeel van het developmentteam en werk je nauw samen met het developmentteam team in Oost-Europa.Je werkt met .Net (4.5), MVC 4, Azure, Visual Studio 2012 en hebt een volledig MSDN subscriptie.
In de toekomst zal ook mobile development onderdeel van je werk worden.
Je ontwikkelt nieuwe, modulair opgebouwde SaaS-producten die wereldwijd zullen worden gebruikt door verschillende organisaties. De grootste uitdaging ligt in het neerzetten van een standaardproduct dat zo te configureren is, dat er per klant geen maatwerk development aan te pas hoeft te komen.Wij zijn op zoek naar medior kandidaten!Wij vragen:HBO of WO diplomaMinimaal 3 jaar ervaring met C# .Net ontwikkeling;Ervaring met MVC;Ervaring met webapplicaties;Ondernemersgeest;Ervaring met Object-relational mapping (ORM, O/RM, O/R mapping) is grote pre.Wij bieden:
Een prima pakket arbeidsvoorwaarden in een leuk en hecht team op een vaste locatie, dus geen filerijden meer!

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Wesche en de Boer
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0503796

Deel deze advertentie met:
|